To je to što me zanima!

Još ništa od seksi izdanja: Kim 'fura' trenirke i široke košulje

KAD ĆE SE POKAZATI? Starleta očito nije još spremna pokazati tijelo nakon što je 15. lipnja rodila kćer. Obline skriva u širokim odjevnim kombinacijama
Vidi originalni članak

Prije porođaja izjavila je da se želi skinuti za Playboy nakon što rodi. Kim Kardashian (32) očito još nije spremna pokazati svoje famozne obline budući da je, otkako je rodila, nismo vidjeli u nekoj izazovnoj kombinaciji. 

Starleta sad 'fura' trenirke, široke majice i košulje kako bi prikrila višak kilograma. Fotografirali su je ispred gradske vijećnice u Los Angelesu. S njom je bila i kći North West koju je nosila dadilja. 

Starleta, naime, planira ići na turneju s partnerom Kanyeom Westom (36), a povest će i kćer. Djevojčici je stoga došla napraviti putovnicu.

Kim Kardashian: Želim se opet razgolititi i pozirati za Playboy

Idi na 24sata

Komentari 24

  • chelseaMG 21.09.2013.

    bitno da ih je u trudnoći nosila.

  • perhpethua 21.09.2013.

    a vidin i stikle je skinula.. sta je toliko nesigurna u sebe da ni kcer nezeli nosit nego mora dadilja? :P

  • acidgoa 21.09.2013.

    uspoređujući slike, na kojima se listovi vide i u pred-trudničkom i trudničkom izdanju, meni osobno se čini da i nije baš nešto pretjerano kila dobila. dobila je trbuh doslovno do zuba, naotekla pred kraj trudnoće i u licu, a kad sad poglesaš slike - lice opet normalno, vrat normalan.... je, cice je imala i prije, di neće sad kad doji, a o njenoj poznatoj pozadini da ne pričam ;) ne kužim te svemoguće napade na trudnice i friške mame da se čim prije opet utegnu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare