To je to što me zanima!

Još samo nekoliko dana do koncerta Miše Kovača

Zagrebačka Arena će 19. travnja ugostiti jednu od najvećih legendi hrvatske zabavne glazbe - Matu Mišu Kovača. Ne propustite spektakl!
Vidi originalni članak

Još samo par dana do velikog solističkog koncerta kralja hrvatske glazbe, Mate Miše Kovača! Kao što je već poznato, legenda će održati veliki koncert ove nedjelje, 19. travnja, pod nazivom "Nikoga nisam volio tako" u zagrebačkoj Areni. Prije 3 mjeseca, kada su započele pripreme za koncert, prvi izbor je bila dvorana Dražena Petrovića, međutim, iz Cibone su se planovi i pripreme preselili u Dom Sportova, a naposljetku i u zagrebačku Arenu! Sve zbog velikog interesa publike! Tvrdnju da legenda zaslužuje najveću dvoranu potvrdili su direktor Arene Zdenko Antunović i gradonačelnik Milan Bandić koji su je Miši obećali i prije nego je Arena dobila trajnu uporabnu dozvolu. Od organizatora, dr. Madžara, saznajemo da će scenografija biti spektakularna i do sada neviđena u Hrvatskoj! Za scenu je zaslužna tvrtka PRO STAGE. Stage uključuje i veliki broj videozidova na kojima će biti projicirani detalji iz bogate Mišine karijere. Mišo Kovač će dio prihoda s koncerta donirati za kupnju digitalnog mobilnog mamografa, a cijelu akciju podržava i zajednica žena HDZ-a, "Katarina Zrinski", na čelu s gospođom Biancom Matković koja okuplja 55 tisuća članova u spomenutoj zajednici.
Na koncertu će s Mišom zapjevati i njegova kći Ivana Kovač s grupom Magazin i drugi gosti iznenađenja, no Mišo ne želi otkriti o kome je riječ!

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare