To je to što me zanima!

Još su opasni: Dečki pokazali mišiće i neke borilačke pokrete

Iako su svi glumci iz filma prešli 50-e, i dalje su aktivni. Schwarzenegger redovito zateže vrat i lice, a Willis i Stallone šale se da ih vitalnima drže upola mlađe žene
Vidi originalni članak

Jean Claude Van Damme (51) na premijeri filma “Plaćenici 2” u Madridu dizao je majicu i hvalio se isklesanim torzom, a Dolph Lundgren (54) mišiće je skrivao ispod odijela.

Belgijski glumac se na crvenom tepihu presvlačio dvaput. Istaknuo je preplanulu put iz solarija, počupane obrve i lice ispeglano injekcijama botoksa.

- U boljoj sam formi nego kad sam bio mladić - rekao je Van Damme (51) na premijeri.

Sa suprugom Gladys Portugues (54), bivšom bodybuildericom, odglumio je tučnjavu i svima pokazao borilačke pokrete. Dolph Lundgren (54) smijao se dok se Van Damme kreveljio i nasmijavao publiku.

- Pazim na prehranu i mislim pozitivno. To je tajna mojeg izgleda - rekao je Jean Claude. 

Iako su svi glumci iz filma prešli 50-e, i dalje su aktivni. Arnold Schwarzenegger (65) redovito zateže vrat i lice, a Bruce Willis (57) i Sylvester Stallone (66) šale se da ih vitalnima drže upola mlađe žene. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • pumpi 17.08.2012.

    u godinama ipak Statham najbolji, ovi ostali su sve trash klošari koji zabavljaju djecu do 16 godina sa svojim filmovima...

  • dacha80 12.08.2012.

    Izgleda mi ka Berluskoni u mladjim danima. Cak i frizuru fura ka on

  • japanokinez 12.08.2012.

    Izgledaju odvratno, čak mi je Pišekica ljepša od svih njih zajedno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare