To je to što me zanima!

Josip dobio imunitet, a Sara će se u duelu boriti s Blaženkom

JOSIP JE PLAKAO Nakon što je saznao da je dobio imunitet, Josip nije mogao suzdržati suze. Sada je čvrsto odlučio da želi u showu ostati do samog kraja
Vidi originalni članak

Bujica emocija preplavila je ovotjedni izbor duelista. Prvo je zaplakala Anna kada je kao Gazdarica morala odlučiti između Sare i Josipa koga će poslati u dvoboj budući da je broj šibica koji su im farmeri dali bio isti, a potom je plakao i Josip nakon što mu je Mia objavila da su ga spasili i gledatelji glasajući za njega te je tako on dobitnik ovotjednog imuniteta.

- Žao mi je što sam pustio suzu, ali morao sam. Ne bih bio ja da nisam pustio. Ja sam ovo očekivao. Točno sam znao tko će za koga glasati. Mogao bih ići kući jer sam svjestan situacije, a ostati -  to je čar, to je izazov, sad jednostavno ne želim ići kući - izjavio je Josip te kazao kako smatra da je zaslužio imunitet, ali da još mora poraditi na nekim stvarima, posebno na odnosu s ostalim ukućanima. 

Nova TV

- Pošto se već tjedan dana govori kako mi stariji nemamo što raditi na farmi, onda pretpostavljam da će prvi duelist biti Josip - kazala je Miriam koja je, kao i većina farmera, očekivala da će svi izabrati Josipa upravo zbog njegovih godina.

Iako je Ivica zaključio da je Sarina jedina karta za ostanak na farmi da izabere Nedjeljka na znanje, a Blaženka koja tjednima uči praktikume izjavila je da slobodno nju može izabrati za duelisticu ukoliko želi izaći, Sara se ipak odlučila za Blaženku. Kako kaže, nije zlopamtilo, a jedini razlog zbog kojeg je Blaženku odabrala jest njezina izjava da će svoje dukate, kada bude napuštala farmu, ostaviti zadrugi a ne farmerima. 

- Meni je na farmi svatko drag. Nisam zlopamtilo i mislim da sam to dokazala. Treba u svakom čovjeku gledati ono dobro i ja sam takva osoba. U ovom svom biranju htjela sam odabrati karakternu osobu od koje mi neće biti žao ako izgubim, ali ni ako pobijedim - kazala je Sara.

Nova TV

Blaženka je rekla kako činjenicu da je postala druga duelistica nije uopće doživjela, no zasmetalo ju je to što je sa Sarom imala jako dobar odnos dok je Kristina bila još na farmi. 

- Znale smo se i zabaviti i nasmijati i popričati. Kako, zašto, zbog čega se to nešto promijenilo otkad je Kike otišla, ne znam - izjavila je Blaženka.

S Mentorom Jožom na farmu je stigla i gospođa koja se bavi umjetninama, starinama, radi narodne nošnje i vezove pa je tako našim farmericama pokazala kako raditi na tkalačkom stanu, a Gazdarica Anna je već dobila neke ideje koje bi mogli iskoristiti za sljedeći Sajam.

Dvoboj između Sare i Blaženke bit će svakako zanimljiv. 

- Kad sudbina bude htjela da izađem, onda ću izaći, a do tada ću se boriti onako kako ja najbolje znam - izjavila je Sara, a koju od njih dvije ćemo gledati i sljedećeg tjedana, ne propustite doznati.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Aqamarinne 12.10.2015.

    Blaženka dno dna i ona i Vukorepa...Ruga se Miraim, a Miriam radi sve bez priogovora i jako je draga i mirna osoba, koja nikoga ne ogovara niti bilo kome smješta smisalice, kao što Blaženka i Vukorepa rade..

  • Aqamarinne 12.10.2015.

    Joj šta mi ta Balženka ide užasno na živce, to je ljiga od žene..Nitko nije tako dobar i nitko po nnoj ne vrijedi smao ona...Svima nađe neku grešku i više njih,s amo sebi ne može pronaći glavnu gršeku u glavi..Ljigava do bola, smeće od karaktera.

  • tekila 10.10.2015.

    Vuk i Blaženka su najgori

Komentiraj...
Vidi sve komentare