To je to što me zanima!

Josip iz 'Ženim sina' popljuvao pjevače: Ovo postaje The Voice

Josip Kotlar, kandidat showa 'Ženim sina', koji je ujedno i član grupe, bio je vrlo razočaran ishodom. Nezdovoljstvo je izrazio na društvenim mrežama...
Vidi originalni članak

U prvoj emisiji uživo 'Supertalenta' posljednja je nastupila plesna grupa Universe Dance Crew. Pokazali su kompleksnu plesnu priču koja se svodi na poantu da svaka osoba nosi svoj križ, a nastup je oduševio publiku i žiri. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- U jednoj stvari ste pobijedili, a to su vaši navijači. Vaš nastup zaslužuje ovaj aplauz i moram reći da ste bili fenomenalni - rekla je Maja. Ipak, plesna skupila se nije plasirala u finale, a Josip Kotlar (27), kandidat showa 'Ženim sina', koji je ujedno i član grupe, bio je vrlo razočaran ishodom. Nezdovoljstvo je izrazio na društvenim mrežama.

- Kao svoju kritiku prema neprolasku ću reći da će emocija uvijek osvojiti srca te se tako i zbilo. Nama je žao što kroz ples nismo stigli pokazati to dovoljno i naravno čestitam finalistima. Međutim, kad se talent pretvara u 'The Voice', ljudi... Ne mogu ne biti ljut što je sve toliko fokusirano na pjevanje, a krv i suze na treninzima tolikog broja ljudi ostanu u sjeni. Laku noć - napisao je Josip na Instagramu. Josip je na društvenim mrežama objavio kako je strgao nogu prije nastupa te se 'liječio' u krevetu iza kulisa. 

Inače, u veliko finale prema glasanju publike idu Damiano Stella Scholaja, a žiri je odlučio kako Hayfor Okine također zaslužuje mjesto u završnici. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 32

  • dantejebo 26.11.2019.

    jel ti to mama rekla da kažeš???

  • aloooo 26.11.2019.

    Josipe oženi se da te više ne gledan

  • Fenix7 25.11.2019.

    Ovaj naš domaći Super talent postao je show za retardirane, bolesne, stare i nemoćne iz tzv "regije" i šire. Negledljivo. Žao mi je tih ljudi, ali nezanimljivo mi je gledati to cupkanje u gomilama i neartikulirano arlaukanje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare