To je to što me zanima!

Josip je našao ljubav: 'Ona me bar cijeni, konačno sam sretan'

Za razliku od djevojaka koje su bile kod mene na imanju, moja nova simpatija je iskrena, poštena i gleda me na način kakav doista jesam, odnosno, ne gleda me kroz materijalno, opisao je svoju odabranicu
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Tea je ispala: 'Josip nije takva dobrica kakvom se predstavlja'

Završila je 12. sezona agrorealityja 'Ljubav je na selu', u kojem je najmlađi farmer Josip Tratnjak (21) ostao razočaran svojom 'zlatnom djevojkom' Gabrijelom Kamenečki (22), ali i ostalim curama koje su bile kod njega na imanju. 

Tad je izjavio da u Gabi više nije zaljubljen te da zna kako ga prava ljubav čeka negdje iza ugla. I bio je u pravu. Za RTL je otkrio da ima novu simpatiju te da je konačno sretan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Javila mi se jedna cura koja me vidjela u emisiji i pitala možemo li se naći na kavi. Ona je iz Osijeka, nije blizu, ali nakon što smo se dopisivali, shvatio sam da mi odgovara i zaputio se u Slavoniju - rekao je Josip za RTL.

Nije požalio što je iz svog Žabna potegnuo na drugi kraj države kako bi popio kavu sa simpatijom. 

'LJUBAV JE NA SELU' Gabi prijetila Josipu: Ako opet čujem laži, zašit ću tvoja usta!

- Ja sam došao u Osijek na kavu, a na kraju smo ostali sjediti čak četiri sata razgovarajući o svemu. Pričali smo i o tome kako su se cure ponašale prema meni na farmi - priznao je.

Na pitanje kakva je njegova simpatija i po čemu se razlikuje od cura koje su bile kod njega, farmer je imao samo riječi hvale.

- Za razliku od djevojaka koje su bile kod mene na imanju, moja nova simpatija je iskrena, poštena i gleda me na način kakav doista jesam, odnosno, ne gleda me kroz materijalno - opisao je svoju 21-godišnju odabranicu kojoj još ne želi otkriti ime jer, kako kaže, idu korak po korak.

Ističe kako im se nigdje ne žuri jer im je zasad i ovako lijepo. Zbog trenutačne situacije u državi morao je nakratko odgoditi izlete u Slavoniju.

- To što se sad ne vidimo i nije toliko strašno jer imamo Skype i dopisujemo se. Uglavnom, lijepo nam je! - zaključio je Josip.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 65

  • anchy2004 21.03.2020.

    'Agroreality'????!?!??!

  • 20.03.2020.

    Da imas glas malo oštriji,i dolje napravu od 22cm nebi se one smijale ko krave, niti bi te sprdale. Vjeruj mi majstore.

  • 20.03.2020.

    Svaka čast!! Vrlo bitno. 🥴

Komentiraj...
Vidi sve komentare