To je to što me zanima!

Josip: Jelena, imaš celulit i salo, a tek ti je 25 godina

Jelena je provocirala Josipa da stari. Manekenki je na provokaciju odgovorio da ona ima celulita te da se zamisli kako će tek izgledati za tri godine
Vidi originalni članak

Jelena je pitala Josipa Ivančića, koji ima 31 godinu, da li razmišlja o činjenici da ide prema četrdesetima.
- Za mene je lako. Ženi od 30 godina prošao je voz, a ja sa 35 samo tako mogu naći curu od 18 godina - odgovorio je Josip na Jeleninu provokaciju. Potom mu je Jelena Bosančić (25) rekla kako se njoj za tri godine neće ništa promijeniti.
-Već si dobila salo i celulit, a zamisli se za tri godine - dobacio joj je Josip. Na to se branila da nema sala, ali da na nogama ima celulita. Dodala je i da joj poruke šalju 18-godišnjaci, a njoj to znači da je i dalje poželjna žena.

JOSIP: JELENA JE ZALJUBLJENA U MENE

Nakon što se Josip požalio da ga boli glava, Jelena je došla s dekom, pokrila ga te legla kraj njega. To je navelo druge farmere da se šale kako će njih dvoje izgledati u braku. Ona je prihvatila šalu te je rekla da će zamijeniti uloge pa će ona voditi diskoteku, a on će čuvati djecu  te Josipa pitala da li se slaže.

- Bilo bi mi bolje da sam ovo prespavao - prokomentirao je sarkastično Josip u 'Farmi' . Nakon toga rekao je da je posve siguran kako je Jelena zaljubljena u njega te da bi se ona, ako bi njih dvoje bili zajedno, u svemu slijepo pokoravala.
- Naježila sam se od gorčine - kratko je prokomentirala.
Idi na 24sata

Komentari 23

  • SunTzu 06.06.2010.

    Josipe prosijed si i procelav a tek ti je 30!!!

  • arcanius 06.06.2010.

    mladunče tuljana :D

  • Stasha 06.06.2010.

    Ajme koji dijalog...

Komentiraj...
Vidi sve komentare