To je to što me zanima!

Josip vježba u 'Braku', Karmen se sunča, Mura i Marko u svom su svijetu: 'Malo smo se mazili'

Mura iz showa 'Brak na prvu' je skuhala kavu i ona i njezin suprug prepričavali su dojmove sa svadbe
Vidi originalni članak

Prvo zajedničko jutro u showu 'Brak na prvu' pokazat će kako su se dva nova para snašla u nesvakidašnjoj situaciji i je li njihov odnos nakon prve bračne noći postao intimniji. 

'TREBA PROBATI' ANKETA Može li veza na daljinu uspjeti? Mura iz 'Braka' živi u Čakovcu, Marko u Nizozemskoj

- Pa možemo reći da je bilo zanimljivo, palo je malo intimnosti, malo smo se mazili, ali brzo smo zaspali od umora - otkrio je Marko, a Mura dodala da je spavala kao beba.

- Bilo mi je baš lijepo - nastavila je, a Marko objasnio da se među njima postoji kemija.

- Oboje smo iskreno ušli u ovo tako da mogu reći da smo razvili neke početničke osjećaje - rekao je. 

Kod Josipa i Karmen situacija je mirna, a ona je primijetila kako je danas među njima potpuno drugačija energija, puno mirnija nego jučer. Pa dok se Karmen opušta kod bazena, Josip je odlučio malo vježbati.

- Obožavam jutarnji trening jer i te malo negativne energije što imam - izbacim ujutro - objasnio je. 

Mura je skuhala kavu i ona i njezin suprug prepričavali su dojmove sa svadbe. Mura je otkrila da se Marko svidio njezinim najbližima - majci i bratu, a i Marko je komentirao da su je svi njegovi hvalili.

- Najviše me osvojila i privukla tom svojom iskrenošću i nježnošću, baš je smiren tip cure - rekao je Marko, a potom su razgovarali o medenome mjesecu. 

Karmen je Josipu zahvalila što je ujutro skuhao kavu i otkrila da su se sinoć dogovorili oko nekih stvari, primjerice, da će kuhati kavu onaj tko se prvi probudi.

- Jako sam pažljiv prema ženama i veliki sam džentlmen i svaka žena koja je bila sa mnom, pogotovo ako je volim, dat ću joj srce i dušu, kava nije nikakav problem - rekao je Josip, a potom su prepričavali događaje sa svadbe i komentirali kamo će na medeni mjesec.

Pred mladencima su zanimljivi dani kao stvoreni za produbljivanje njihova odnosa, a kako će početi bračno putovanje najnovijeg para koji se priprema za vjenčanje - ne propustite pogledati večeras.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Vjevegrica 25.03.2024.

    tuga i jad

Komentiraj...
Vidi sve komentare