To je to što me zanima!

Josipa iz 'Ženim sina': 'Ukoliko pobijedimo s 3:0 ili 3:1 šetam u toplesu po gradu, navijajmo!'

Josipa Karimović obećala je pratiteljima na Instagramu da će ukoliko Hrvatska pobijedi Češku gradom prošetati u toplesu no, nije htjela otkriti o kojem je gradu riječ...
Vidi originalni članak

Vinkovčanku Josipu Karimović javnost poznaje iz sudjelovanja u showu 'Ženim sina' i srpskog realityja 'Parovi'. Uoči utakmice protiv Češke na Instagram profilu otkrila je kako će se, ukoliko naši Vatreni pobijede, gradom prošetati u toplesu. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ljudi, imam jednu top ideju. Danas igramo, ukoliko pobijedimo s 3:0 ili 3:1, u toplesu šetam po gradu. Neću otkriti u kojem gradu, ali navijajmo za Hrvatsku na najjače - objavila je na svom Instagram profilu. 

Naime, Josipa je nakon sudjelovanja u showu i realityju otvorila profil na platformi OnlyFans gdje, kako kaže, može zaraditi 15 prosječnih plaća. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • pospant 27.09.2022.

    Jel to Ivana Knoll ?

  • Snjezanaiante 20.06.2021.

    bas te neko zeljan gledat i ovakvu a kamoli u toplesu..bozee kad ce smak svijetaaa

  • Ivonna55 19.06.2021.

    Ahaha pa ovo je vrhunac ljudske gluposti njeno golo tijelo pozna vec 90% nacije a ona kao neku atrakciju najavljuje toples.Ko sto neko gore komentira bolje da je rijesila problem sa stopalima jer su rijetko ruzna za jednu zensku osobu.A zar ova jadnica ne konta ako proseta gradom takva da jedino sto moze je platit kaznu drugo nista jer ona vise nikome nije atrakcija ako je nekad mozda i bila al to ovima koji nikad zensko nisu imali.Jer mastat o nekome tko ima bolestinu neznam koliko je to zdravo pored lijepih prirodnih cura kojih u Hr ima na pretek samo su pametne i ne serviraju se po internetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare