To je to što me zanima!

Josipa Lisac: Nikada mi nije bilo važno što će drugi misliti. Bila sam plava, zelena i ružičasta...

Prije tridesetak godina izazivala sam sveopće čuđenje pa sam danas sretna kad vidim mladu djevojku takveboje kose jer me veseli da je to u međuvremenu postalo normalno, napisala je Josipa
Vidi originalni članak

Glazbena diva Josipa Lisac (71) na Instagram profilu osvrnula se na komentare vezane za njezin izgled.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pozornica je za mene svečanost i zato mi je vizualni izričaj bitan. Nikada mi nije bilo važno što će drugi misliti o mom izgledu, nego kako se ja osjećam. Niti me je bilo strah eksperimentirati s bojama kose: imala sam zelenu, plavu, ružičastu... - započela je Josipa.

- Prije tridesetak godina izazivala sam sveopće čuđenje pa sam danas sretna kad vidim mladu djevojku s prekrasnom ružičastom kosom jer me veseli da je to u međuvremenu postalo normalno - zaključila je Josipa.

POETIČNA ČESTITKA DIVE Josipa Lisac čestitala Mehunki: 'Hodali ste bosi po kamenju na svadbi, to ima životnu poruku'

Josipa za mjesec dana nastupa u zagrebačkom Lisinskom. Koncert u prosincu tradicionalno je posvećen koncert posvećen Karlu Metikošu, a ove će godine dobiti posebnu dimenziju zbog obilježavanja 30. godišnjice njegove smrti.

POGLEDAJTE I PRIČU ZLATNE OLIMPIJKE MATEE JELIĆ: 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • damir.borcek@gmail.com 19.11.2021.

    Samo nemoj više nikad pjevati državnu himnu

  • malamalecna84 18.11.2021.

    Nije da ju volim,ima mi možda 5-6 ok pjesama. Ali žena je diva i kada bi morala birati radije slušam nju nego zavijanje od Tereze Kesovije.

  • 18.11.2021.

    Iskreno i pošteno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare