To je to što me zanima!

Josipa Lisac u Hypo Centru je pokazala da je diva s razlogom

Pjevačici su se na pozornici pridružili glazbenici Arsen i Matija Dedić koji su koncertnu večer dodatno začinili. Josipa je oduševila svojim neponovljivm glasom
Vidi originalni članak

Svojom neponovljivom ličnosti i glazbenom sposobnosti uljepšala je večer publici koja ju je odlučila doći poslušati.  Josipa Lisac (60) u petak je pjevala u zagrebačkom Hypo Centru. Glazbenica od početka svoje karijere njeguje poseban odjevni i glazbeni stil, što je pokazala i na ovom koncertu. Već od ranih 90-ih, pjevačica brojne koncerte posvećuje svojoj životnoj ljubavi, rano preminulome Karlu Metikošu. Tako je bilo i ovoga puta. Kao gosti, Josipi su se na pozornici  pridružili Arsen i Matija Dedić.

Ljudi se dive američkim pjevačicama zbog ekstravagantnih kostima, a Josipa Lisac (50) se neobično odijeva već dvadeset godina, kazao je Matija Dedić (37).

Pjevačica se na pozornici pojavila s narančasto-ružičastom irokezom i crnim kostimom sa zakovicama.

- Savjetovali su mi da se odjenem kao pankerica i nije me trebalo dugo nagovarati. Jako mi se sviđa moj imidž - rekla je Josipa. Pjevačica je u punoj dvorani svojim hitovima zabavljala publiku više od dva sata.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • NIAGARA 11.12.2010.

    Jako poštujem Josipu Lisac, ne samo zbog izvanrednog glasa koji ima vec i činjenice da je u svim ovim godinama ostala dosljedna sebi. Ovo je žena kojoj se treba diviti i iskreno moram priznati da mi je u mnogim životnim situacijama njen primjer puno pomogao. Budi svoja i ostani svoja to je ono što sam ja naučila od nje.

  • JunFan 11.12.2010.

    Opet su je klinci gađali s petardama :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare