To je to što me zanima!

Josipa P. donijela tortu u obliku svinje na promociju

Josipa Pavičić predstavila je svoje tri objavljene knjige prije odlaska na Farmu, ali u jednom pakiranju. Njezin suprug nije oduševljen Farmom
Vidi originalni članak

Josipa Pavičić (30) u zagrebački Profil Megastore pozvala je prijatelje i suradnike na predstavljanje njezinih triju knjiga “Sara Santini”, “Gl’amour” i “Lopov moje mladosti”, koje će se odsad prodavati u Profilu. Okupljene je počastila tortom u obliku svinje, za koju se nada da će joj donijeti sreću.
- Prije odlaska na Farmu, ovo mi je zadnji dan da se mogu lijepo srediti. Tamo neće biti glamura - rekla je oduševljena Josipa, koja nije skidala osmijeh s lica. Njezin životni suputnik Mark Cigoj nije toliko oduševljen Farmom.
- Ako se njoj to sviđa, sviđa se i meni. Naravno da će mi nedostajati - kratko je rekao. Među okupljenima bili su dizajner Ivica Skoko, voditeljica Ida Prester, te glumci Ana Vilenica, Sonja Kovač...

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Hacker-ri 27.02.2008.

    - Ako se njoj to sviđa, sviđa se i meni. Naravno da će mi nedostajati - kratko je rekao. Među okupljenima bili su dizajner Ivica Skoko, voditeljica Ida Prester, te glumci Ana Vilenica, Sonja Kovač... TKO?????

  • miracolo 26.02.2008.

    Nije skidala osmijeh s lica, ako ti tu vidiš smih otiđi do kirurga da popravi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare