To je to što me zanima!

Josipa Pavičić trudna dva mjeseca sa zaručnikom...

Novinarka će se za zaručnika Nica Bernardinija vjenčati na jesen u Hrvatskoj. Par želi skromno vjenčanje. Medeni mjesec provest će u Škotskoj
Vidi originalni članak

Sa zaručnikom Nicom Berardinijem (37) novinarka odmara u Zadru. Josipi Pavičić (32) ovo joj je posebno lijep godišnji odmor jer je prošli tjedan saznala da je u drugom mjesecu trudnoće, piše tjednik Story. Stalno je isticala da s Nicom želi veliku obitelj. Josipi će ovo biti drugo dijete jer iz prošle veze ima sina Vitu (10). Na jesen će se i udati za bivšeg nogometaša iz Italije kojeg je upoznala lani. Par će se vjenčati u Hrvatskoj, a medeni mjesec provest će u dvorcu u Škotskoj. Žele skromno vjenčanje u krugu prijatelja i bliže rodbine. Bivša pjevačica upoznala je i Nicove roditelje. Njegovoj majci skuhala je sarmu i štrukle, što ju je, kaže, oduševilo. Buduća svekrva ju je pak naučila kuhati tjesteninu s različitim umacima. Josipa kaže da je sin Vito dobro prihvatio Nica. Zamjerio mu je samo, smije se Josipa, što Nico previše popravlja frizuru. Iako se Vito i Nico ponekad posvađaju, brzo se pomire jer se jako vole.
- Moj sin se jako veseli vjenčanju. On će nam na oltaru predati prstene - otkrila je Josipa koja će se udati u bijeloj vjenčanici.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • user_42565 10.08.2010.

    Sretno vam bilo.............

  • sprinterica 10.08.2010.

    ajde lijepa vijest

  • jedankonijedan 10.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare