To je to što me zanima!

Josipa Perišić stigla je u Katar bodriti Ivana, pokazala je kako se provodi uoči okršaja u Dohi

Perišić se s 17 godina zbog nogometa morao preseliti u Francusku i iza sebe ostaviti svoju voljenu Josipu. Iako su bili kilometrima daleko, draga mu je tijekom tog razdoblja bila najveća podrška
Vidi originalni članak

Josipa Perišić stigla je u Katar uoči utakmice Hrvatske i Brazila, kako bi podržala supruga, našeg reprezentativca Ivana Perišića (33), jedinog našeg strijelca u regularnom dijelu utakmice protiv Japana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podijelila je nekoliko fotografija te otkrila kako se provodi u Dohi uoči okršaja. Na jednoj od njih može se vidjeti kako se Josipa sunča sa šeširom na glavi, dok na drugoj uživa u šetnji gradom s obitelji.

Par se upoznao u Ekonomsko-birotehničkoj školi u Splitu, a ubrzo su se i zaljubili. Neko vrijeme su čak i zajedno sjedili u klupi. Na samim početcima, Ivan je morao izostajati s nastave zbog svojih nogometnih obaveza. Nisu išli na maturalnu, ali ništa od toga nije stalo na put njihovoj vezi.

POGLEDAJTE GOL HRVATSKE VIDEO Čekali smo ga više od godinu dana! Perišić fantastično zabio, stigao Mandžu i - Šukera

Perišić se s 17 godina zbog nogometa morao preseliti u Francusku i iza sebe ostaviti svoju voljenu Josipu. Iako su bili kilometrima daleko, draga mu je tijekom tog razdoblja bila najveća podrška. Upravo zato što je njihova veza prešla i preko transfera, odlučili su se vjenčati kod matičara 2012. godine kada su oboje imali 23 godine. Tada je Josipa bila trudna s njihovim prvim djetetom kojem su dali ime Leonardo. Dvije godine nakon dobili su drugo dijete, kćer Manuelu.

Supružnici su 2020. godine. imali i crkveno vjenčanje. Vjenčali su se u tajnosti u Grohotama na Šolti, a bila je pozvana najuža obitelj. Josipa je za to vjenčanje odjenula istu haljinu koju je nosila na njihovom prvom kod matičara. Ranije ove godine dobili su treće dijete, sina Luku.

POGLEDAJTE VIDEO: MILA HORVAT O ŠAMPANJCU U DINAMOVOM AUTOBUSU

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lily A 10.12.2022.

    Bas lijepo i imaju slatku djecu cuvajte se i budite uvjek skupa

  • Zlatna Vuga 09.12.2022.

    Baš je lijepa

  • Pleniki_HrvatskiRatni Dobrovoljac91. 09.12.2022.

    znači, sunča se i hoda okolo.. uuufff, nikad ne bih pogodio !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare