To je to što me zanima!

Josipa žali zbog jedne izjave, a sreću ne skriva: Mene je moj 'Gospodin Savršeni' pronašao

Lauš je iz natjecanja ispala netom prije finala, a djevojke su se često pitale zašto je uopće ostala tako dugo u showu. Toni je na okupljanju rekao da je u Josipi prepoznao kvalitete koje traži kod partnerice
Vidi originalni članak

Jednog dana kad me sretne na ulici, ja ga molim samo da prijeđe na drugu stranu, rekla je vidno razočarana Josipa Lauš u showu 'Gospodin Savršeni' nakon što ju je Toni Šćulac poslao kući. Pogledala je svaku epizodu emisije i ništa ne bi mijenjala jer je pokazala sebe onakvu kakva je. Žali samo zbog izjave koju je rekla nakon ispadanja jer misli da je njome možda povrijedila Tonija. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Želim mu ovim putem poručiti da slobodno hoda istom stranom ulice kao i ja, bit će mi drago i neka se ne brine, neću ga ugristi - našalila se Josipa za RTL.hr aludirajući na epizodu showa kada je bila 'divlja' na setu pa je Tonija ugrizla za vrat. Prošlo je godinu dana otkako je počelo snimanje showa i situacija se uvelike promijenila. Josipa je pronašla dečka i presretna je.

- Mene je pronašao moj Gospodin Savršeni. Već je nekoliko mjeseci dio moga života i nadam se da je moja potraga završena. Trenutačno još uvijek živim na relaciji Karlovac - Zagreb zbog poslovnih obaveza, ali se nadam da ćemo uskoro imati istu adresu i sve ono što si želimo - kaže.

Kad je ispala iz showa, rekla je kako Toni neće uspjeti ni sa jednom djevojkom iz kuće jer ih je ona upoznala, odnosno živjela s njima 50-ak dana i znala je kakve su djevojke ostale i što ga čeka.

DETALJI VEZE ZA 24SATA Gospodin Savršeni ekskluzivno otkrio istinu o Stankici: 'Ovo su razlozi zašto nismo zajedno...'

Toni je u finalu birao između Karoline i Stankice i odlučio se za Stankicu.

Bili su u vezi sedam mjeseci, ali nakon toga su se razišli. Rekli su kao razlog prekida nije udaljenost i relacija Split - Banja Luka pa za 24sata otkrili detalje. Više pročitajte ovdje

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 12.05.2022.

    nemoj mojom ulicom ,al ipak pazi kad pođeš u šetnju 😅,drago mi je da je našla nekoga jer je bila tamo u istinskoj potrazi za partnerom.

  • JR 12.05.2022.

    Split-banja luka nije prevelika udaljenost za prekid veze...pitajte bilo kojeg pripadnika IV. brigade!

  • 12.05.2022.

    sta si se onda prijavila moj Bože kad si ga na kraju pronasla hahahahaha i sam a ne nekom showu

Komentiraj...
Vidi sve komentare