To je to što me zanima!

Josipinih 50 godina: Da nije bilo Karla, ne bi bilo ni ovoga

Svi iz bivše Jugoslavije dolazili su nas gledati. Umjesto 20 predviđenih predstava imali smo 155, po tri u jednom danu, prisjetila se Josipa nakon izvedbe pjesme iz rock opere 'Gubec beg'
Vidi originalni članak

To uopće nije bila moja ideja slaviti 50 godina karijere. Ni kriva ni dužna našla sam se u vrtlogu obljetnica. To je ipak pola stoljeća. Nasjela sam, našalila se Josipa Lisac.

Tradicionalni koncert posvećen Karlu Metikošu u rasprodanom Lisinskom otvorila je 'Janinim ludilom' iz rock opere 'Gubec beg'. 

- Svi iz bivše Jugoslavije dolazili su nas gledati. Umjesto 20 predviđenih predstava imali smo 155, po tri u jednom danu - prisjetila se pjevačka diva koja je ove godine dobila i posebno priznanje Hrvatske glazbene unije. 

- Ako će netko zapamtiti jednu moju pjesmu, bit ću presretna - rekla je Josipa te dodala par riječi Karlu Metikošu.

- Da vas nema ne bi bilo ove priče. Karlo, da vi to niste prepoznali, bilo bi teško - rekla je Lisac.

Starim i novim hitovima razgalila je zagrebačku publiku, a pjevačkim improvizacijama dokazala još jedanput da je diva nad divama.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • gguliver 11.12.2017.

    Al ga davi već 50 g s Karlom, u svakoj izjavi, u svakoj pjesmi, misli, hrani, vodi u svemu je Karl.. Mi svi obični smrtnici nikada nećemo osjetiti ni približno takvu ljubav, takvu strast, jer naše ljubavi "nas običnih smrtnika" su površne, jadne i male, ništavne naspram njene.. Sjetim se jedne njene izjave na upit novinara citiram: ako ste se toliko voljeli zašto niste imali djece? Njen odgovor nakon par minuta stanke: pa zato što se previše volimo, naša ljubav je samo za nas i ne bi je bilo za dijete.

  • 11.12.2017.

    50 godina svaka čast

  • hrvoje1978 11.12.2017.

    Ova žena je JEDINA I PRAVA ISTINSKA DIVA na ovim prostorima...Kakva lady Gaga i te fore ovo je original frende moj a sve ostalo su samo kopije....

Komentiraj...
Vidi sve komentare