To je to što me zanima!

Joško Lokas: 'Superpotjera bit će zabavna jer će se mijenjati uloge, a stiže i još jedan lovac!'

Gledatelji će uz poznata četiri lovca, moći uskoro vidjeti i novog. Voditelj 'Potjere' otkrio je kako će novi kviz odnosno 'nasljednik' Potjere biti zanimljiv i zabavan
Vidi originalni članak

HRT uskoro počinje prikazivati spin off verziju 'Potjere' točnije kviz 'Super potjera' koji će se moći gledati nedjeljom navečer.

Timu poznatih lovaca Morani Zibar (46) , Krešimiru Sučeviću Međeralu (43), Deanu Kotigi (35) i Mladenu Vukorepi (54) navodno će se pridružiti i Sven Marcelić (43).

NATJECATELJI BRILJIRALI Ekipa iz 'Potjere' je pobijedila Kotigu, uzeli su 16.500 eura

Voditelj Joško Lokas (51) za Večernji list otkrio je da se veseli novom kvizu.

– Bit će zabavno jer se zapravo mijenjaju uloge. Dosad su bila četiri natjecatelja i jedan lovac, a sada će biti jedan natjecatelj koji će pokušati pobijediti lovce kojih će biti pet - otkrio je.

USKORO NA HRT-U VIDEO Pogledajte novi kviz koji dolazi u Hrvatsku: Dean Kotiga najavio 'nasljednika' Potjere

- Naravno, bit će tu raznih kombinacija oko vremena i iznosa, ali će svakako biti zanimljivo kao i dnevne 'Potjere' – dodao je Joško.

Inače, Svena Marcelića publika poznaje jer je prošle godine u rujnu sudjelovao u kvizu i osvojio tada 115 tisuća kuna, a u završnoj 'Potjeri' sam je točno odgovorio na 22 pitanja i lovac Krešimir nije ga uspio uhvatiti.

Time je postavio novi rekord u HRT-ovu kvizu jer ovakav rezultat dotad nitko nije ostvario.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • TaličniTom 24.02.2023.

    Bit će previše 2 potjere na tv.

  • Čeljo Brtika 24.02.2023.

    Ja sam mislio da će angažirati još jednu žensku.

  • 24.02.2023.

    tko uopće gleda tv osim možda penzića na još riz-ovim televizorima. Tv je relikt prošlosti kao i videorekorder, zajedno s njim i yutel.

Komentiraj...
Vidi sve komentare