To je to što me zanima!

Jović i Sofija sele se u Frankfurt: 'Želja im je imati veliku kuću, ali daleko od očiju paparazza...'

Nekoliko mjeseci prije nego što je upoznao zaručnicu, Jović je u Madridu pronašao veliku kuću s bazenom koja je ispunjavala sve njegove potrebe. E sada se nada da će mu poći za rukom i u Njemačkoj, rekao je izvor
Vidi originalni članak

Atraktivna srpska manekenka Sofija Milošević (30) i njezin zaručnik, nogometaš Luka Jović (22) nedavno su preuredili luksuznu kuću u Španjolskoj, no izgleda kako u njoj neće dugo uživati. Barem ne do ljeta. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, srpski napadač sada je na posudbi u klubu Eintreacht iz Frankfurta pa će se shodno tome s manekenkom i sinom Aleksejom preseliti u Njemačku. 

- Krenule su pripreme za selidbu. S obzirom na to da Luka ima poslovne obaveze, Sofija se brine oko selidbe i nije joj niti malo lako. Nekoliko mjeseci prije nego što je upoznao zaručnicu, Jović je u Madridu pronašao veliku kuću s bazenom koja je ispunjavala sve njegove potrebe. E sada se nada da će mu poći za rukom i u Njemačkoj - rekao je izvor za Kurir pa dodao: 

- Luki ovaj grad nije nepoznat s obzirom na to da je prije nekoliko godina tu i igrao. No tada je živio u stanu, a sada mu je potreban puno veći prostor. Važno je i da kuća bude daleko od očiju javnosti i brojnih paparazza. U Madridu su ih stalno pratili pa nisu imali mira - rekao je izvor za kraj. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • nomistakes 31.01.2021.

    Evo još jednog članka na ekavici

  • StjepanValjak 19.01.2021.

    đaba su preuređivali Španjolcima kuću

  • 19.01.2021.

    Zgodniji je on od nje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare