To je to što me zanima!

Julia Roberts čestitala rođendan dragom kolegi iz 'Moj dečko se ženi': 'Slavim te svaki dan...'

Julia i Dermot zajedno su glumili u hit filmu 'Moj dečko se ženi' 1997. godine, a onda i u filmu 'Kolovoz u okrugu Osage' iz 2013. godine
Vidi originalni članak

Sretan rođendan mom dragom prijatelju. Slavim te danas i svaki dan, poručila je glumica Julia Roberts (56) svom prijatelju i kolegi Dermotu Mulroneyju (60). 

'SKLADNI SMO' Julia Roberts i suprug vole se već 21 godinu: 'Udaja za njega bila je moja najbolja odluka'

Julia i Dermot zajedno su glumili u hit filmu 'Moj dečko se ženi' 1997. godine, a onda i u filmu 'Kolovoz u okrugu Osage' iz 2013. godine. Prošlo je 26 godina od njihove prve zajedničke pojave na televiziji, a glumci su i danas u odličnom odnosu. Nešto kasnije su zajedno glumili i u seriji 'Povratak kući'. 

- Toliko dugo vremena smo zajedno, ovo nam je treći zajednički film... To je jedan od razloga zašto je biti u ovom poslu toliko lijepo, kad se možete vratiti vezama - rekla je jednom prilikom Julia. 

Dermot također ima samo lijepe riječi za Roberts.

- Ostali smo prijatelji sve ove godine i nije samo da radim s jednom od najboljih američkim glumicama, nego radim i s prijateljicom - rekao je.

NASLIJEDILA JE NJEZIN OSMJEH Julia Roberts prisjetila se majke i poslala emotivnu poruku: 'Nek ti je sretan rođendan, fališ mi'

Ranije je Mulroney izjavio da bi zbog Julije čak hodao po staklu. 'To se ne dogodi sa svakom osobom, da ju voliš i radiš s njom. Nekako odete različitim putevima, ali smo mi, unatoč svemu, uspjeli održati odlično i blisko prijateljstvo - ispričao je tada glumac.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare