To je to što me zanima!

Julia Roberts i George Clooney na premijeri svog novog filma: Ona izgleda poput djevojčice!

Iako je zasjenila Clooneyja u haljini dubokog dekoltea, moramo priznati da je i on na premijeri izgledao poput markantnog frajera kakav to i je, u sivom elegantnom odijelu. Sa lica nisu skidali osmijehe
Vidi originalni članak

Julia Roberts (54) i George Clooney (61) zajedno su se pojavili na premijeri svog novog filma 'Ulaznica za raj' u Los Angelesu. To je prva romantična komedija koju su snimili zajedno, a zvijezda filma 'Zgodna žena' zasjala je u dugoj ružičastoj haljini. Julia je dobila mnoge pohvale na račun svog izgleda jer izgleda kao mlađahna djevojka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Juliju su mnogi hvalili i govorili da izgleda kao djevojčica. Iako je zasjenila Clooneyja u haljini dubokog dekoltea, i on na premijeri izgledao poput markantnog frajera, što i jest. Nosio je sivo elegantno odijelo, a s lica nisu skidali osmijehe.

Clooney i Roberts dugogodišnji su prijatelji i suradnici, a prije 21 godinu zajedno su glumili u hit filmu 'Oceanovih 11'.

UNOSAN POSAO Jeste li znali da ovi slavni imaju svoja vlastita alkoholna pića?

Inače, novi film Oskarovaca govori o razvedenom paru koji zajedno pokušavaju spriječiti kći da se uda. George glumi Davida, a Julia Georgiju. 

Ostavljajući sve razlike 'po strani' bivši supružnici se udružuju samo kako se njihova kći Lily ne bi udala za muškarca kojeg je upoznala na maturalnom putovanju na Baliju. I tako ne ponovi grešku koju su učinili oni 25 godina prije.

Film je režirao Ol Parker, a Georgu i Juliji ovo je peta velika suradnja. Zajedno su već glumili u hitovima poput 'Oceanovih 11', 'Oceanovih 12', 'Igra novca' i u 'Ispovijedima opasnog uma'. 

POGLEDAJTE VIDEO: NOVA SEZONA EKSPERIMENTA S ANĐELKOM I RENEOM

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 30.10.2022.

    Žena za razliku od većine nije očito ništa od plastike radila. To se najbolje vidi po sitnim borama oko usana, okomitim na obrazima kao i oko očiju.

  • LynnB 20.10.2022.

    Usta i uši su joj svakim danom sve veći, kud su već veliki bili i prije 30 godina. Za 10 godina, kad joj se lice usuče, ostat će samo velika usta i uši.

  • MarjanaKrstavac 20.10.2022.

    Ali stvarno zena zna stariti

Komentiraj...
Vidi sve komentare