To je to što me zanima!

Julia Roberts i George Clooney opet glume zajedno, a Amal sve zadivila u pripijenoj haljini

Clooney i Roberts dugogodišnji su prijatelji i suradnici. Prije 21 godinu zajedno su glumili u hit filmu 'Oceanovih 11', a sada su se, na oduševljenje obožavatelja, opet našli na crvenom tepihu
Vidi originalni članak

Oscarovci George Clooney (61) i Julia Roberts (54) ponovno su zajedno na velikom platnu. Film 'Ulaznica za raj', koji je premijerno pušten u srijedu navečer u Londonu, prva je romantična komedija koju su snimili zajedno. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Clooney i Roberts dugogodišnji su prijatelji i suradnici. Prije 21 godinu zajedno su glumili u hit filmu 'Oceanovih 11', a sada su se, na oduševljenje obožavatelja, opet našli na crvenom tepihu. Markantni George za tu priliku izabrao je tamno-plavo odijelo ispod kojeg je imao raskopčanu bijelu košulju, dok se Julia pojavila u glamuroznoj crnoj haljini brenda Alexandar McQueen i kratkom crnom sakou. 

Na premijeri u Londonu glumačkom paru pridružila se i Clooneyjeva prekrasna supruga Amal, koja se na crvenom tepihu pojavila u pripijenoj srebrnoj haljini i zadivila sve prisutne. 

Inače, novi film Oskarovaca govori o razvedenom paru koji zajedno pokušavaju spriječiti kći da se uda. George glumi Davida, a Julia Georgiju. Ostavljajući sve razlike 'po strani' bivši supružnici se udružuju samo kako se njihova kći Lily ne bi udala za muškarca kojeg je upoznala na maturalnom putovanju na Baliju. I tako ne ponovi grešku koju su učinili oni 25 godina prije.

BRAK SA SNIMATELJEM Julia Roberts fotkom poljupca obilježila 20 godina braka...

Film je režirao Ol Parker, a Georgu i Juliji ovo je peta velika suradnja. Zajedno su već glumili u hitovima poput 'Oceanovih 11', 'Oceanovih 12', 'Igra novca' i u 'Ispovijedima opasnog uma'. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Bree1977 08.09.2022.

    Amal je toliko mršava da joj glava odudara od tijela,a ne zadivila

  • octopuss 08.09.2022.

    Za nadati se da je obrijala noge i ispod pazuha i da se je okupala za ovu priliku.

Komentiraj...
Vidi sve komentare