To je to što me zanima!

Julia Roberts nakon 24 godine otkrila zašto je pokazala dlake ispod pazuha na premijeri filma

Julia je mnogima najpoznatija po ulogama u filmovima 'Zgodna žena', 'Ja u ljubav vjerujem', 'Moj dečko se ženi', a već je 20 godina u braku sa snimateljem Danielom Moderom
Vidi originalni članak

Glumica Julia Roberts (55) pokazala je dlakave pazuhe na premijeri filma 'Notting Hill' davne 1999. godine. Mnogi su mislili kako je to izvela zbog nekih političkih razloga i da se to njezinom tadašnjem suprugu Benjaminu Brettu sviđalo. Ipak, glumica je sada demantirala nagađanja pričom kako nije dobro procijenila dužinu rukava te da je zaboravila da će morati mahati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- I na taj način sam otkrila jedan privatan detalj na sebi. Nije bila u pitanju nikakva politička poruka - rekla je Julia.

Julia je mnogima najpoznatija po ulogama u filmovima 'Zgodna žena', 'Ja u ljubav vjerujem', 'Moj dečko se ženi', a već je 20 godina u braku sa snimateljem Danielom Moderom. Par se upoznao početkom 2000. godine, dok je Roberts snimala film 'Meksikanac' u kojem joj je partner bio Brad Pitt. Moder je bio snimatelj.

NE ŽELE RISKIRATI Ove slavne zvijezde ne koriste dezodorans: Otkrili su i zašto

Za vrijeme snimanja filma 'Meksikanac' bila je u vezi s glumcem Benjaminom Brattom, a Moder u braku s vizažisticom Verom Steimberg, koja je radila na nizu holivudskih projekata. Brak im je bio u krizi, a mnogi su šuškali kako je Julia bila kriva za njegov raspad.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare