To je to što me zanima!

Julia Roberts otkrila zašto nikad nije pristala na golišave scene

Slavna glumica kaže, kako žene uvijek osjećaju pritisak zbog snimanja golih scena te njezini izbori, kao i tuđi, ne smiju se kritizirati
Vidi originalni članak

Holivudska glumica Julia Roberts (56) našla se na naslovnici časopisa Voguea, a u intervjuu je otkrila koji film skoro pa nije snimila te zašto se nije nikad skinula pred kamerama.

NASMIJALA SVE Glumica iz 'Seinfelda' napisala je govor uz pomoć Chat GPT-ja: Zamijenio ju sa Julijom Roberts

'Bilo mi je neugodno'

Za glumicu, jedna od najtežih stvari je bilo snimanje filma 'Notting Hill', u kojem je glumila glavnu ulogu. 

- Bilo mi je tako neugodno! Mislim, razgovarali smo o ovome toliko puta, ali zamalo da nisam uzela tu ulogu jer mi se činilo...Oh, jednostavno je izgledalo tako neugodno. Nisam znala glumiti tu osobu - objasnila je Julia.

Imala je i probleme oko kostima koje je morala nositi u tom filmu.

- Moj vozač, ljupki Tomi, tog jutra sam ga vratio u moj stan. Rekla sam: 'Idi u moju spavaću sobu i uzmi ovo, ovo i ovo iz mog ormara'. I to su bile moje vlastite japanke i moja slatka mala plava suknja i majica i moj kardigan - ispričala je.

Zbog djece nije snimala gole scene

Što se tiče golotinje u filmu, glumica je objasnila kako inače žene uvijek osjećaju pritisak zbog toga te da su njezini izbori vođeni njenom odgovornošću prema drugim ženama. 

- Znate, nikada ne smijete kritizirati tuđe izbor. Za mene je odluka da neću skidati odjeću na filmu ili biti ranjiva na fizički način, odabir koji sam napravila sama za sebe - priznala je te dodaje kako je kasnije i zbog djece odlučila ne snimati gole scene.

- Znate da to nije ono što ja radim, stoga ako ćete me i pitati da takvo što napravim, morate znati da to mora biti ublaženo. Ja, kao mama troje djece, tako se osjećam - rekla je.

OSTALI SU BLISKI Julia Roberts čestitala rođendan dragom kolegi iz 'Moj dečko se ženi': 'Slavim te svaki dan...'

Inače, Julia je u braku sa snimateljem Dannyjem Moderom već 22 godine, a zajedno imaju troje djece, Hazela, Phinnaeusa i Henryja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • liliZG2.0 12.01.2024.

    Respect

  • XM12 12.01.2024.

    Ma kakvi dama. Rastavila muza i zenu. Napravila dijete sirocetom. Daleko je ona od dame.

  • VolbeatDbv 12.01.2024.

    zato što je dama, a uz to (nebitno s temom) ima najljepši osmijeh od svih glumica

Komentiraj...
Vidi sve komentare