To je to što me zanima!

Junak sapunica od jeseni će biti liječnik u zatvorskoj bolnici

Glumac Robert Kurbaša, koji se ovog proljeća natjecao u showu “Zvijezde pjevaju”, prvi je izbor producenata za glavnu mušku ulogu u novoj humorističnoj seriji
Vidi originalni članak

Krenulo je splitskom glumcu Robertu Kurbaši (36) nakon što je ispao iz “Zvijezde pjevaju” prije finala kojemu se jako radovao. Prošle je subote u trgovačkom centru u Zagrebu otvorio Kupid, zabavno-edukacijski centar za djecu. U ambiciozni projekt ušao je sa zadarskom kolegicom Doris Pinčić Rogoznicom (25), s kojom je prije godinu dana glumio u predstavi “Lutka”. 

Uz to, priprema i svoj veliki povratak na male ekrane. Po televizijskim kuloarima šuška se da je upravo njemu povjerena glavna uloga u humorističnoj seriji “Sunce u oblacima”, koja bi trebala već ove jeseni biti na HTV-u. Serija prati priču o mladom doktoru Vedranu Oblaku, koji pronalazi ljubav na radnome mjestu - zatvorskoj bolnici. 

To je i priča o disfunkcionalnoj i šašavoj obitelji u kojoj glavnu riječ vodi mama, a naizgled pasivni tata sa šarmantnim osmijehom na licu krije mnoge tajne iz prošlosti. Osim Kurbaše, jednu od uloga trebala bi igrati i Doris Pinčić, heroina domaće sapunice “Larin izbor”.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • iva-87 26.05.2014.

    Klinika je najgora serija ikad!!! Mislim da ju nijedna nemože nadmašiti!

  • kung fu panda 26.05.2014.

    ovo dvoje glumaca u humorističnoj seriji??? ne znam zašto sumnjam da će serija biti smješna ,ali pričekati ću seriju pa tek onda odlučiti možda me iznenade

  • cudak 25.05.2014.

    ne volim osudivat stvari unaprijed, ali trenutno ne vidim kako bi nas to kurbasa i ova lara trebali nasmijavat

Komentiraj...
Vidi sve komentare