To je to što me zanima!

Lana Jurčević: Moja djeca će se igrati s unucima mojih frendica

A sad kad se sjetim godina samo me podsjećaju da vrijeme prebrzo leeeti. Ali ja se ne dam, komentirala je pjevačica na svom Instagram profilu
Vidi originalni članak

Sjećam se dana kada sam kao klinka u osnovnoj školi na prste zbrajala koliko mi još godina treba do 18. rođendana. A sada kada ih se sjetim samo me podsjećaju da vrijeme prebrzo leti, ali ja se ne dam, napisala je pjevačica Lana Jurčević, koja danas slavi 37. rođendan. Na Instagramu je objavila fotografiju sa psom Šniclom. 

- Iako sve drugo što dolazi s godinama je jako lijepo, ne mogu se žaliti. Sad mi je moja Nina koja mi je organizirala tolikooo koncerata poslala neki citat s neta koji se tiče obje, a kaže: ‘Kako stvari stoje, moja djeca će se igrati s unucima od mojih frendica'. Osmijeh mi je sad puno veći nego na ovoj slici - napisala je pozirajući s maskom na licu i kosom u ručniku. 

U komentarima su joj mnogi zaželjeli sve najbolje povodom rođendana. 

- Sretan ti roćkas ljepoto mila, neka ti se sve želje ispune - napisala joj je pjevačica Nina Badrić (49).

SNIMILA HUMORISTIČNI VIDEO Jurčević se našalila na račun bivših: 'O njima sve najbolje!'

Lana je u kolovozu proslavila četvrtu godišnjicu veze s Filipom Kratofilom, no o detaljima njihovog odnosa se zna vrlo malo. Pjevačica je tijekom veze pokrenula i vlastiti biznis, a dečko joj je u svemu velika podrška.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • filip33 07.11.2021.

    rađaj

  • rigamise 07.11.2021.

    Još si ti mlada lana. Nema straha

  • ludnapola 07.11.2021.

    volim ambiciozne i samouvjerene zene, a ova mi se cini bas suprotno..koji joj je to pocetak..sa 37 godina i vezom od 4 godine komotno je mogla dvoje djece roditi..brak nije nuzan....

Komentiraj...
Vidi sve komentare