To je to što me zanima!

Jure Brkljača spašavao ljude iz mora: ‘Zatekao se i pomogao’

S obzirom da se zatekao na mjestu nesreće, Jure se oglasio i na svom Facebook profilu i rekao kako ima potrebu javno izraziti sućut obitelji stradalih
Vidi originalni članak

Strašna prometna nesreća koja se dogodila u Zadru oko 23 sata u ponedjeljak odnijela je dva mlada života, a kritično je i treći mladić kojeg je spasio ronilac dok je četvrti, koji je odmah izašao iz automobila, dobro.

POGLEDAJTE VIDEO: Autom sletjeli u more

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pjevač Jure Brkljača sa svojim prijateljem je sudjelovao u spašavanju unesrećenih mladića koji su sletjeli Audijem u more.

S obzirom da se zatekao na mjestu nesreće, Jure se oglasio i na svom Facebook profilu i rekao kako ima potrebu javno izraziti sućut obitelji stradalih. Dečki su skočili u more i pomogli mladiću, koji je već bio na površini. U komentarima su ljudi bili ganuti njegovim činom i napisali kako je to bilo za pohvalu.

POGLEDAJTE VIDEO S MJESTA NESREĆE: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Zatekao si se i nesebično skočio u more i pružio pomoć kao i tvoj prijatelj!! Veličina ljudska - napisali su. 

Jure je istaknuo kako je učinio ono što je mogao i da mu je žao što se nije moglo napraviti više kako se ne bi izgubila dva mlada života. Zbog svega mu je teško i cijeli dan mu zvone telefoni, a on je samo učinio nešto što bi svatko na njegovom mjestu, kratko je ispričao za 24sata još uvijek šokirani Jure.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • toma1974 06.05.2020.

    kad ne pomognes ne valja kada to ucinis opet nije dobro...pa ko bi Vam ugodio...jel bitno sto je to igrom slucaja bio ovaj mladic ...

  • Maus666 06.05.2020.

    Ne znam ali...ako si pomogao, ili pokusao pomoci. Jel to sad svi trebaju znati pa to ides objaviti na fb...mogao se roditeljima javiti i bez fb pompe🤷🏼‍♀️

  • 05.05.2020.

    Sad sam se sjetio kad su u A strani pjevali Paklene vozače od Atomskog skloništa, pa su promjenili onaj stih: "Kuda oni jure, dal' ih slava vuče" u "Kuda oni jure, Jure Brkljača". Ima i na YT, tko ne vjeruje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare