To je to što me zanima!

Jurica o zarukama i otkazanoj svadbi: Razlog je bio obiteljski

Nikada nisam našao osobu s kojom mogu biti svoj. Želim ženu sličnu meni. Ženu koja voli izazove, putovanja... Proputovao sam skoro cijelu Hrvatsku, ali i neke zemlje u Europi, priznaje Jurica
Vidi originalni članak

Jurica Živoder (29) pokušat će pronaći srodnu dušu u novoj sezoni showa 'Ljubav je na selu'. Električar iz Pokleka kraj Samobora u slobodno vrijeme bavi se stočarstvom, a ima i svoje konje. 

U 'Ljubav je na selu' prijavio se kako bi pronašao srodnu dušu i ostvario nova prijateljstva. Bez ljepše polovice je ostao nakon što je otkazao vjenčanje i razvrgnuo zaruke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prije dvije godine bio sam zaručen pa je to propalo. Nakon nekog vremena shvatiš da ta osoba možda nije za tebe. Još uvijek smo dobri prijatelji, ali nismo bili jedno za drugo. Prije prekida smo bili zaručeni oko godinu i pol. Trebali smo se ranije vjenčati, no iz obiteljskih razloga odgodili smo vjenčanje na sljedeću godinu, a u međuvremenu smo shvatili da više ne ide - rekao je Jurica za RTL i dodao:  

- Nikada nisam našao osobu s kojom mogu biti svoj. Želim ženu sličnu meni. Ženu koja voli izazove, putovanja... Proputovao sam skoro cijelu Hrvatsku, ali i neke zemlje u Europi - pohvalio se Jurica i dodao kako želi upoznati ženu koja voli smijeh zabavu i druženje. 

- Sada bi se volio i malo smiriti, imati svoj ranč, baviti se konjima... Dosta je ludovanja - rekao je Živoder za kraj. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • julijana61 05.07.2020.

    Rekla bi moja pokojna baka-IZBIRAČ DOBIJE OTIRAČ😂😂

  • Aliass 02.07.2020.

    Na krivom mjestu trazi. Probaj Badoo, vece su sanse 😏

  • 02.07.2020.

    Ovaj mi djeluje ko neki bogec.

Komentiraj...
Vidi sve komentare