To je to što me zanima!

Jurica Pađen & Aerodrom 18. 4. u Vintage Industrial Baru

Prošle godine, Jurica Pađen i Aerodrom objavili su novi album 'Taktika noja'. U četvrtak 18. travnja nastupaju u Vintage Industrial Baru u Zagrebu. Upad je 20 kuna
Vidi originalni članak

Jurica Pađen je svakako jedan od najagilnijih gitarista na području regije. Svoj pečat ostavio je na 30ak albuma raznih izvođača. Karijeru je startao u 'Grupi 220' koja se kasnije transformirala u Parni valjak i s kojom je ostao tri godine. 

S Aerodromom je na glazbeni put krenuo 1978., a do 1986. zajedno su objavili pet albuma i slovili za jedan od najpopularnijih rock sastava tog doba. Njihove najveće uspješnice su "Stavi pravu stvar", "Obična ljubavna pjesma", "Digni me visoko", "24 sata" i "Fratello". 

Prošle godine, Jurica Pađen i Aerodrom objavili su novi album 'Taktika noja'. U četvrtak 18. travnja nastupaju u Vintage Industrial Baru u Zagrebu. Ulaznica je 20 kuna, a koncert počinje u 22 sata.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nenkica 16.04.2013.

    kad sam bila jako mala, aerodrom je bio jedan od boljih naših bendova (onda je to bio yu rock), a sad... već su stvarno stari i hudo izgledaju...

  • zmajček_1 16.04.2013.

    gle ih! ko da ih je voda donesla!

Komentiraj...
Vidi sve komentare