To je to što me zanima!

Jurica Popović: Svoju pjesmu o Davidu Bowieju dat ću Iman

Odrastao sam uz glazbu Davida Bowieja i premijera pjesme koju sam mu posvetio bit će na njegovoj fan stranici. Potom ću je bez ikakvih očekivanja poslati udovici Iman, kaže Jurica
Vidi originalni članak

Jurica Popović (57) veliki je fan pokojnog Bowieja. Nisu se upoznali, ali je bio na dva njegova koncerta, u Münchenu i Zagrebu. Kao poklonik Bowiejeve glazbe na internetu mu često nude CD-e, majice, šalice i druge suvenire s likom Davida Bowieja. Sad će i Popović tim tvrtkama poslati pjesmu i nada se da će je uvrstiti u svoju ponudu.

Pjesmu 'Bon Voyage David Bowie' pjeva na engleskom i francuskom jeziku.


- Na engleskom zato što želim da bude razumljiva u cijelome svijetu, a jedan manji dio je na francuskom zato što je to melodičan jezik. I Bowie je volio i često pjevao Jacquesa Brela - rekao je Popović.


Ideja da napravi posvetu legendarnom Britancu tinjala je godinama, a Davidov odlazak bio mu je okidač. Probudile su se emocije i pjesmu je, kaže, napravio u jednom danu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • felipe 26.02.2016.

    A na koju adresu ćeš poslati? :D

  • pink_rose 26.02.2016.

    Još jedan pokušaj vječnih wannabe zvijezda Jure i Matije. Isplativije ti je ipak da podaješ stare ploče na cvjetnom trgu!

  • 25.02.2016.

    Eee moj Jure, nikad ništa od tebe...od davnog Trotakt Projekta nikad nisi ništa napravio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare