To je to što me zanima!

'Justice League': Neočekivano objavljen prvi foršpan za film

Kako je u San Diegu preko vikenda trajao najveći svjetski festival stripa i svega vezanog za strip, tako smo napokon dobili i neke foršpane koje nitko nije očekivao još nekoliko mjeseci
Vidi originalni članak

Preko vikenda, od četvrtka do nedjelje, se u San Diegu odvijao najveći festival stripa i povezanih umjetnosti. Tako smo dobili i podosta zanimljivih foršpana, no onaj koji nam je među interesantnijima zasigurno je foršpan za 'Justice League', tj. nastavak ovogodišnjeg 'Batman v Superman: Zora pravednika'.

Nitko taj foršpan nije očekivao, jer ga Warner Bros nije niti najavio. Tako da su praktički sve posjetitelje, koji su očekivali detalje o novom filmu o 'Wonder Woman', uhvatili na prepad.

Ono što u foršpanu napokon možemo vidjeti jest kako će naši heroji izgledati u nadolazećem hitu, 'Justice League'. Osim prvog pokazivanja loga, vidjeli smo i kako izgledaju Aquamanovi te Flashevi kostimi, dok smo samo na trenutak ugledali i Cyborga.

No dosta priče, pogledajte video

Ono što je zasigurno pokazano je točno ono što je nužno nedostajalo u 'Batman v Superman: Zora pravednika' - malo vedrija strana svega.

U 'Justice League' nam redatelj Zack Snyder opet na velike ekrane vraća Bena Afflecka kao Batmana, Henryja Cavilla u ulogu Supermana te Gal Gadot kao Wonder Woman, uz novopridošle Jasona Momou, Ezru Millera i Raya Fishera u ulogama Aquamana, The Flasha i Cyborga.

U novom filmu će Bruce Wayne, ponukan nesebičnom Supermanovom žrtvom, i uz pomoć novostečene saveznice, Diane Prince, sastaviti tim superheroja da bi se borili protiv nepojmljivo okrutnog neprijatelja. Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg i The Flash, hoće li takav tim moći zaustaviti katastrofu?

'Justice League' u kina dolazi krajem studenog 2017. godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Lix007 31.07.2016.

    Ovo je The Flash? Kako loshe,ko novi spiderman u civil war-u,glupasti klinac...

  • DinoAKA ljubiša 25.07.2016.

    Jako dobar teaser trailer. Što jest jest.

  • Pametna ovca 25.07.2016.

    Ako Zack Snyder misli snimati Justice League ka je snimio i BvS,onda bolje da i ne snima jer je onaj film bio živa komedija.Strpao je valjda 5 priča u jedan.Doomsday izgleda kao cave troll,Batman i Supermen idu u fight i onda sve stane jer im mame imaju isto ime.

Komentiraj...
Vidi sve komentare