To je to što me zanima!

Justin Bieber odnio najveći broj MTV Europe nagrada

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Bieber je odnio nagrade u čak pet kategorija: Najbolji muški izvođač, Najbolji izgled, Najbolji obožavatelji, Najbolji svjetska izvedba i Najbolja suradnja
Vidi originalni članak

Justin Bieber najveći je dobitnik dodjele MTV Europe music awards u Milanu. Odnio je nagrade u čak pet kategorija : Najbolji muški izvođač, Najbolji izgled, Najbolji obožavatelji, Najbolji svjetska izvedba i Najbolja suradnja, za suradnju sa DJima Skrillex i Diplo u pjesmi ‘Where Are You Now?’.

POGLEDAJTE VIDEO: Justin Bieber dobitnik večeri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je Justin Bieber Eminemu preoteo titulu izvođača s najviše MTVevih nagrada , jer ih sada ima čak 17.  Nagradu za najbolju izvođačicu dobila je Rihanna, u kategoriji najbolje izvedbe uživo pobijedio je Ed Sheeran, a najboljom je pjesmom proglašen hit Taylor Swift, ‘Bad Blood’.

Zanimljivo je da su prvi puta uvedenu nagradu MTVa za najveći utjecaj koji su njihovi video spotovi imali na razvoj glazbene scene, dobili članovi grupe Duran Duran. Voditelji dodjele u Milanu bili su Ed Sheeran i Ruby Rose, a uživo su nastupili Macklemore&Ran Lewis, Pharrell Williams, Andrea Bocelli i Tori Kelly.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • don corleone777 26.10.2015.

    kazu da ce ovaj tjedan biti lijepo a drugi opet kiša...

  • Marina1204 26.10.2015.

    U potpunosti se slažem. Zadnje tri pjesme su mu odlične. Odkad surađuje sa Skrilexom i Diplom, samo napreduje. Ovo je zasluženo bez obzira na prošlost koju ima. Radujem se novom albumu.

  • Einstain 7 26.10.2015.

    Realno,zasluzio je...novije pjesme mi se sve vise svidaju,vise nije arogantan i evo zelim mu srecu kad se covjek promjenio

Komentiraj...
Vidi sve komentare