To je to što me zanima!

Justin Bieber: Prijatelji mi se izruguju i zbijaju šale sa mnom

Nakon što je njegova Calvin Klein kampanja ugledala svjetlo dana, glazbenik je otkrio da su fotografije bile dobro sredstvo za zbijanje šala na njegov račun
Vidi originalni članak

Iako je kampanja koju je početkom godine snimio za slavni modni brend Calvin Klein bila inspiracija brojnim vrstama izrugivanja, Justin Bieber (21) priznao je da je najviše šale na svoj račun doživio od najbližih prijatelja. 

- Prijatelji me vole ismijavati - rekao je. Dodao je da mu je mobitel prepun fotografija kojima prijatelji s njim zbijaju šale, no njega to nimalo ne ljuti već se i on zabavlja zajedno s njima. 

Proteklih dana boravio je u Hong Kongu na Calvin Klein predstavljanju. 

Kendall Jenner (19) nedavno je također postala zaštitno lice Calvina Kleina te se tako pridružila supermodelima kao što su Kate Moss, Lara Stone i Christy Turlington.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 357 16.06.2015.

    ne samo oni, i pola svijeta

  • Tin5343ds 13.06.2015.

    kako je sladak!!!

  • neznam123 13.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare