To je to što me zanima!

Justin i Selena nepozvani su 'upali' na vjenčanje i tulumarili

Pjevač i njegova djevojka šetali su plažom Malibu te su iz jednog kafića čuli njegovu pjesmu 'One Less Lonely Girl'. Njihovo pojavljivanje na svadbi iznenadilo je goste
Vidi originalni članak

Kad neki obični smrtnik 'bane' na vjenčanje nepozvan, dočeka ga visok i mišićav momak koji ga pristojno zamoli da napusti tulum na koji nije pozvan. No kad na vjenčanje nepozvani dođu Justin Bieber (17) i Selena Gomez (18) priča je ipak malo drugačija. Par je, naime, nepozvan došao na svadbu na plaži Malibu i zabavljao se s mladencima, Robom i Jeanine McCool. 

Ni pjevač ni njegova djevojka ne poznaju par koji se vjenčao, no nije im bio problem zapjevati s njima i plesati na plaži s brojnim uzvanicima na vjenčanju. Zaljubljeni 'golupčići' šetali su po plaži kad su čuli Justinovu pjesmu 'One Less Lonely Girl' kako svira na radiju.

- Eto, upali smo vam na vjenčanje nepozvani. Ne preostaje nam ništa drugo nego da se dobro zabavimo sad kad smo već tu - rekao je Justin koji se odmah primio mikrofona i počeo pjevati na oduševljenje djevojaka na vjenčanju. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • VernesaDedić 29.07.2011.

    Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej za Biebera :D Ljubomora danasnjih decaka prevrsava svaku mjeru;) al Bieber je Bieber i legenda:) koja ooostaje:P

  • Hajduk Hercegovina 20.07.2011.

    koja muškarčina...malo jači vjetar i već može letit

  • perman111 20.07.2011.

    nedonošće... ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare