To je to što me zanima!

Justin ih je zaludio: Djevojke su plakale i smijale se od sreće

Popularni tinejdžer obožavateljicama je posvetio status, a neke od njih nisu mogle sakriti emocije zbog druženja s Justinom. Pjevač će u Australiji provesti tri dana
Vidi originalni članak

Posljednji put je prije godinu dana posjetio Australiju pa su ga obožavateljica s oduševljenjem dočekale kad je u ponedjeljak stigao u Melbourne kako bi snimio dvije pjesme za show 'Australia's Got Talent'. Justin Bieber (18) izgledao je opušteno kad se pojavio među brojnim obožavateljicama. Lijepo ih je pozdravio, a s nekima od njih se i slikao. Djevojke su bile u šoku zbog fotografija sa svojim idolom, a neke od njih nisu mogle sakriti suze radosnice. Posvetio im je i status putem Twittera.

- Danas sam upoznao neke zgodne obožavateljice ispred hotela - napisao je Bieber koji će preostala tri dana po Australiji i promovirati svoj novi album 'Believe'. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • gorila5 05.08.2012.

    jako vas cini pametnim to kaj vrjeđate njega i beliebere

  • SamoPeJa 18.07.2012.

    najbolji je<3

  • user_50900 16.07.2012.

    I ja sam prosla fazu ljubavi prema npr. Backstret Boysima i to, kao i vecina cura moje generacije, ali da sam plakala kad ih vidim- nisam! U cemu je stvar s ovim malim i ovim ludilom oko njega? Je l' on salje neke podsvjesne poruke svojim pjesmama, kad su sve ove curice ostale bez mozga?

Komentiraj...
Vidi sve komentare