To je to što me zanima!

Justin nagovorio Milu Kunis da pristane na izlazak s marincem

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Scott Moore, jedan od američkih vojnika u Afganistanu, s kolegama je snimio video na kojem poziva Milu Kunis na izlazak. Svoj 'ulet' glumici objavio je na YouTubeu
Vidi originalni članak

Bok Mila, ja sam narednik Moore, ali ti me možeš zvati Scottie. Htio bih izdvojiti ovaj trenutak u svom danu i pozvati te da ideš sa mnom na vojni bal 18. studenog u Greenfieldu, Sjeverna Karolina. Razmisli o tome i javi mi odgovor, rekao je Scott u svom YouTube 'uletu' holivudskoj glumici.

Dok su davali promotivni intervju za svoj novi film, 'Friends With Benefits', Justinu Timberlakeu (30) i Mili Kunis (27) pokazali su Scottovu snimku. Pjevač se oduševio i odlučio Milu nagovoriti da izađe s vojnikom.

- Jesi li ti vidjela ovo? Pa moraš to napraviti za svoju zemlju. Ovo se mora dogoditi - rekao je Justin, a Mila je klimnula i pristala na izlazak sa snalažljivim narednikom. 

Ipak, izgleda da je Mila mislila kako će na balu biti sa Justinom i Scottom, ali pjevač je imao drugačije planove. Nakon što ga je pitala hoće li joj se i on pridružiti na balu, Justin joj je rekao da nisu tražili njega nego nju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mooc 13.07.2011.

    ma da on nju voli nevjerujem da bi je bas dao tako za domovinu sere mi se,sutra ce bit kuhari,soferi,motoristi i trla baba lan da joj prodje dan a ju stina ce zvat ekipa sa gay parede i svi skupa onda mogu u afganistan tulumarit u minsko polje.............

  • user_47232 12.07.2011.

    meni je ona bas fina,prelijepa i sve ostalo,toliko sam je volio gledati i gledao sam lude 70 samo zbog nje,i ashtona,ali vise zbog nje :),kako je samo lijepa bar meni *----*

  • ipa88 12.07.2011.

    Ne znam šta bi komentirala nego poručujem Justinu da se ostavi gluposti i počne raditi na novom albumu, da napokon može na turneju, i tako, da svrati malo i kod nas :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare