To je to što me zanima!

Justin Timberlake i Jessica Biel slave 10. godišnjicu: 'Svaki dan me činiš boljim mužem i ocem'

Iako im sada cvjetaju ruže, slavni supružnici imali su dosta 'uspona i padova' tijekom desetljeća braka. Timberlake se tijekom snimanja filma 2019. napio te su ga paparazzi ulovili u prisnom odnosu s kolegicom
Vidi originalni članak

Pjevač Justin Timberlake (41) proslavio je desetu godišnjicu braka s glumicom i modelom Jessicom Biel (40) i za tu joj je prigodu posvetio dirljivu objavu na Instagramu. 

POGLEDAJTE VIDEO:,

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- 10 godina nije dovoljno! Svaki dan me činiš boljim mužem i ocem! Toliko te puno volim, ti si tako predivna osoba - napisao je Justin uz niz njihovih zajedničkih fotografija. 

Iako im sada cvjetaju ruže, slavni supružnici imali su dosta 'uspona i padova' tijekom desetljeća braka. Tako se Timberlake tijekom snimanja filma 2019. napio te su ga paparazzi ulovili u prisnom odnosu s kolegicom Alishom Wainwright (33). 

Justin je pokušao ispraviti stvari pa se javno ispričao supruzi. 

- Prije nekoliko dana donio sam pogrešnu odluku, no da budem jasan - ništa se nije dogodilo između mene i moje kolegice. Popio sam puno previše te večeri i žalim zbog svog ponašanja. Trebao sam znati bolje. Ne želim da moj sin vidi ovo. Ispričavam se svojoj nevjerojatnoj ženi i cijeloj obitelji što su se našli u takvoj sramotnoj situaciji i trudit ću se biti što bolji suprug i otac. Ovim potezom to nisam bio - rekao je tada Justin

Unatoč tome, Biel je u travnju ove godine progovorila o svom životu s Timberlakeom i rekla da je izrazito sretna. 

- Ponekad se osjećam kao da je deset godina samo proletjelo u tren oka, a ponekad se osjećam kao: 'O moj Bože, 10 godina, to je stvarno znatna količina nečijeg života. Stvarno sam ponosna na to' -  izjavila je Jessica u intervjuu za Access Hollywood. 

OSRAMOTIO SE Justin Timberlake je izveo toliko neugodan ples da se morao fanovima ispričati nakon toga

Justin i Jessica započeli su vezu 2007. godine, a sudbonosno 'da' izrekli su u Italiji 2012. Imaju dvoje djece, sina Silasa (7) i Phineasa (2). 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare