Show

Komentari 0

Justin Timberlake je izveo toliko neugodan ples da se morao fanovima ispričati nakon toga

Justin Timberlake je izveo toliko neugodan ples da se morao fanovima ispričati nakon toga

- Sa svakom sam od njih obavio dugi razgovor, i to jedan na jedan. Rekao sam im: 'Da mi nikad ovo više niste napravile'

Poznata američka zvijezda, Justin Timberlake (41) prošli tjedan je nastupio na festivalu 'Somethin in the Water' u saveznoj državi Washington. Nastupio je kao gost Pharrella Williamsa (49). 

POGLEDAJTE VIDEO:

Timberlake je u jednom dijelu nastupa izveo smiješan i pomalo neugodan ples koji je momentalno postao viralan. Kasnije se na društvenim mrežama na duhoviti način ispričao zbog takvog plesa. 

- Htio bih vam se ispričati iz dva razloga - započeo je pjevač ispriku u videu, pokazujući na svoje noge odnosno cipele.

- Sa svakom sam od njih obavio dugi razgovor, i to jedan na jedan. Rekao sam im: 'Da mi nikad ovo više niste napravile' - završio je Justin i obećao fanovima da će se iskupiti za to. 

Timberlakeovi novi plesni koraci poprilično su zabavili ekipu na društvenim mrežama. Mnogi su korisnici bili kreativni u ismijavanju tih novih plesnih koraka. Tako se jedan korisnik potrudio u video plesa namontirati zvuk koji tenisice ponekad proizvode u kontaktu s podom.

Dobio je i usporedbu da podsjeća na nečijeg 'pijanog tatu na roštilju'. 

Da dokaže da može primiti šalu na svoj račun, Timberlake je na svojem Instagram Storyju podijelio TikTok videe na kojima se ismijava njegov komični nastup. 

Najčitaniji članci