To je to što me zanima!

Justine, ne po licu: Bieber ženi priredio kremasto iznenađenje

Justin Bieber iznenadio je svoju novopečenu suprugu Hailey Baldwin za njezin 22. rođendan. Odveo ju je u restoran, donio joj je tortu, koja je ubrzo završila na licu mlađahane manekenke...
Vidi originalni članak

Šokirao je svijet kad je nakon samo nekoliko mjeseci veze zaprosio Hailey Baldwin, ali Justin Bieber je, čini se, s manekenkom napokon pronašao sreću. Svojoj dragoj za 22. rođendan priredio je ukusnu tortu, ali ona nije završila na tanjuru, već na njezinu licu.

Hailey je to na sekundu zasmetalio, ali već idući moment je prasnula u smijeh, a ubrzo su ona i Justin počeli izmjenjivati kremaste poljupce.

Podsjećamo, par se vjenčao u New Yorku sredinom rujna. Svjedok vjenčanja je Justinov prijatelj Josh Mehl. Justin i Hailey su tada kontaktirali odvjetnike zbog predbračnog ugovora, ali nije bilo moguće da se toliko brzo sastavi i potpiše. Zatim se par ipak odlučio vjenčati bez njega.  Naime, Justin je rekao da je toliko zaljubljen da ne vidi potrebu za predbračnim ugovorom iako je iznimno bogat. Njegova se imovina procjenjuje na oko 1.6 milijardi kuna. Haileyjino bogatstvo navodno ima vrijednost oko 30 milijuna kuna. 

Justin i Hailey su nerazdvojni otkad su se pomirili krajem svibnja. Pjevač i manekenka su se zaljubili opet nakon što je Bieber po tko zna koji put prekinuo s glazbenicom i glumicom Selenom Gomez (25). Zaručili su se u srpnju na Bahamima. 

Djevice i Vage se ne podnose, a Škorpion i Rak su savršeni skupa: Evo koji su najgori, a koji najbolji horoskopski parovi

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • MarjanaKrstavac 14.05.2021.

    Lova Ce ga uništiti

  • 23.11.2018.

    i to iznenađenje torta u lice svašta

  • kabrit72 23.11.2018.

    i kaj sad ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare