To je to što me zanima!

Justinov novi gaf: U muzeju Anne Frank šaketao prijatelja

Pjevač se u muzeju ponašao kao razmaženo derište. Naguravao se i šaketao dok su turisti obilazili kuću. Ni Justin ni menažder nisu komentirali njegov najnoviji ispad
Vidi originalni članak

Mnogi su ga odmah osudili rekavši kako nema poštovanja prema djevojčici koja se skrivala pred nacistima. 


- Anna je bila nevjerojatna djevojčica. Siguran sam da bi bila belieberica da je živa - napisao je Justin Bieber (19) u knjigu dojmova u kući Anne Frank u Amsterdamu.

Mnogi su ga odmah na “fejsu” optužili da se samopromovira i da nema pojma tko je bila Anna. Osim što je napisao nepristojnu poruku, pjevač se u muzeju ponašao kao razmaženo derište. Naguravao se i šaketao dok su turisti obilazili kuću. Ni Justin ni menažder nisu komentirali njegov najnoviji ispad, no u pjevačevu obranu stali su zaposlenici muzeja. Njegovo komentar i ponašanje, kažu, ne smatraju neprikladnim.


- On je dječak koji se barem potrudio doći i vidjeti muzej. Ono što je napisao je nevino - dodaju u Muzeju.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • SekaAllTimeLow 18.04.2013.

    hmm, ne znam. nekak mi ovo sad presumnjivo postaje. doslovno svaki dan vijest o nekom novom ispadu. već mi se čini da novinari izmišljaju priče, a ne da on tolko pretjeruje :s

  • BelieberForever 17.04.2013.

    evo upravo me ovo nervira pisete kako skace po muzeju,a vjerujem da niti neznate za ovo http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=dM2GATM3pjE&NR=1 sramila bih se da sam na vasem mjestu.

  • Hrvoje Horvat 17.04.2013.

    budala ima veliku prednost pred pametnim čovjekom uvijek je zadovoljan samim sobom

Komentiraj...
Vidi sve komentare