To je to što me zanima!

Jutro započnite uz Zajutrak! Mozaik emisija na 24sataTV

OSVAJA SRCA GLEDATELJA Od ranog jutra mlada ekipa 24sata TV servirat će gledateljima obilje informacija i zabave. Goste će dočekivati voditeljica Nina Kljenak
Vidi originalni članak

Od ponedjeljka 16. rujna svaki će radni dan na 24sata TV-u počinjati 'Zajutarkom'. 

Pet minuta prije 7 sati mlada ekipa prve hrvatske news televizije servira gledateljima obilje informacija, zabave, ali i ponešto novih znanja. Naši će reporteri prvi donijeti sve najnovije događaje dana, a naši zanimljivi stalni suradnici osvježavat će, iz minute u minutu, sve ono što bi gledatelje pred malim ekranima, u jutarnjim satima, moglo zanimati. 

Pratimo sve, od društveno-političkih, kulturnih i zabavnih tema pa sve do pozitivnih i toplih ljudskih priča. U jutarnjem programu svakodnevno će se izmjenjivati i kratki formati o zdravlju, životnom stilu, kućnim i osobnim financijama, aktualnim pričama iz svijeta te kućnim ljubimcima.

Zanimljive goste svako će jutro dočekati simpatična Nina Kljenak, koja će svojim šarmom, nesumnjivo, doprijeti i do najskrivenijih odgovora, ali i, sasvim sigurno, s lakoćom osvojiti srca gledatelja.

- Ovo je za mene izazov i iznimno se veselim. Svi dijelimo želju za stvaranjem novog i kvalitetnog programa.

Imat ćete razlog više za ranije ustajanje - rekla je Nina.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • aster blistok 15.09.2013.

    Do nedavno su se preser...li sa zajutrak a sada je najnovija novohrvatska kovanica " Zajutark". Dobijam vjetrove od ovakvih stvari. Šta je falilo doručku? Previše je sličilo srpskom doručku. Zašto oni ne uvode nove riječi nego mi uvijek pametujemo.

  • Noon 15.09.2013.

    A majketi kome je do zabave u 7 ujutro,pogotovo nama koji moramo na posao!!!Teža glupost,pa i Dobro jutro od HRTa nitko ne gleda!!

  • Hrvoje Horvat 15.09.2013.

    ja sam fan dobrog jutra na hrt-u

Komentiraj...
Vidi sve komentare