To je to što me zanima!

K. Šalinović i jedriličar Boro Oreb ljubili su se u gay klubu

Kristina Šalinović bila je s ljubiteljem snowboarda i jedrenja Borom Orebom u zagrebačkom gay klubu. Na Facebooku se pohvalila kako je kupila skate
Vidi originalni članak

Najuspješniju hrvatsku manekenku i zagrebačkog jedriličara upoznao je prijatelj. Nedavno su viđeni kako se grle i ljube u zagrebačkom gay klubu. O vezi Kristine Šalinović (21) i Bore Oreba (22) šuška se već neko vrijeme, no mladi par, čini se, želi je zadržati u tajnosti. Kad smo nazvali Boru i upitali ga da komentira ljubljenje s Kristinom u noćnom klubu, nije nam želio puno reći.

- Ne znam ništa o tome. Bio sam na jedrenju, a sad sam na Korčuli - rekao nam je Boro. Plavooki mladić uspješni je jedriličar. S bratom Ivanom i ocem Goranom, koji je nositelj katedre plesova i jedrenja na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu, vodi školu jedrenja na Korčuli. Ljubitelj je ekstremnih sportova pa se osim jedrenjem bavi i snowboardom. Čini se da je adrenalinskim sportom zarazio i Kristinu. Ona se nedavno na Facebooku pohvalila kako je nabavila skate.

Kristina, koja je trenutačno u New Yorku, nije bila dostupna za komentar. U intervjuu za 24sata Express otkrila nam je kako je privlače dobri, pametni i slatki dečki.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • NickGrbin 08.02.2012.

    evo citam malo te Vase komentare i iskreno Vam se ne mogu nadivit. iako je tema skroz "last season" ne mogu da ne napišem koliko "muda" mora bilo tko imat da piše ovako zobne stvari o ljudima koje ne pozna i da, meni je on best frend i branim ga. Kristina mi je isto jako dobra frendica pa branim i nju jer je postujem i znam. eto toliko.

  • Marino161 06.01.2012.

    hahahahaha

  • petmik46 14.12.2011.

    nije čika Boro nego je Bor... znaci, ono sto kitite pred Bozic, takvo mu je ime...

Komentiraj...
Vidi sve komentare