To je to što me zanima!

Kad djeca ostanu doma: Raquel je Rakitiću 'servirala' dekolte...

Nekadašnja konobarica Raquel je za 'romantični spoj' s Ivanom odjenula dugački prugasti sako na kratke hlačice ispod kojega, kako se čini, nije obukla grudnjak...
Vidi originalni članak

Nogometaš Ivan Rakitić (30) i njegova supruga Raquel Mauri (28) pohvalili su se noćnim izlaskom u Barceloni. Par se dovezao plavim Rolls Royceom Wraithom čija se početna cijena kreće od 300 tisuća eura, odnosno 2 milijuna kuna.

Atraktivna Španjolka komentirala je kako je to noć samo 'za mamu i tatu' dok su kćeri Althea (5) i Adara (2) ostale doma. Raquel je za romantični spoj sa suprugom odjenula dugački prugasti sako na kratke hlačice ispod kojega, kako se čini, nije obukla grudnjak. 

Fanovi su pohvalili njezin stil odijevanja, a nekadašnja konobarica otkrila je da na nogama ima kožne sandale modne marke Despine Petrić, supruge umirovljenog nogometaša Mladena Petrića (37). Model 'Ava' koji nosi vrijedi oko 2.000 kuna. 

Osim brojnih komplimenata paru, nanizale su se i poruke u kojima fanovi i dalje mole 'Raketu' da ne napušta Barcelonu, iako se već zna da ostaje u španjolskom klubu za što je zaslužna, kako je Ivan rekao, upravo Raquel.

Par je već idući dan s kćerima posjetio Baziliku Srca Isusova koja se nalazi na vrhu planine Tibidabo i vidljiva je iz svake točke Barcelone i obale Katalonije. Starija kćer Althea zabilježila je 'obiteljsku fotografiju' za uspomenu. 

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Mthesecond 01.09.2018.

    Rakel dobro radi za njega..Mozda je Raketa klasican primjer papucara,al to je onaj papucar bolje vrste,sretan papucar..Haha..Ljubav,harmonija,sklad u tom braku,ima i on neke svoje slobode valjda,nije uvijek da draga..Haha..Ja vidim sretne ljude,sretnog Rakitica :)) Ona ne djeluje kao neka upravnica..Haha..

  • japanokinez 01.09.2018.

    Tako mlada a dupe ispumpano.

  • pero2465 01.09.2018.

    Jutros san se diga na livu nogu,jel se to može negdje zabolježit ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare