Obavijesti

Show

Komentari 103

Kad djeca ostanu doma: Raquel je Rakitiću 'servirala' dekolte...

Kad djeca ostanu doma: Raquel je Rakitiću 'servirala' dekolte...
11

Nekadašnja konobarica Raquel je za 'romantični spoj' s Ivanom odjenula dugački prugasti sako na kratke hlačice ispod kojega, kako se čini, nije obukla grudnjak...

VIDEO

Nogometaš Ivan Rakitić (30) i njegova supruga Raquel Mauri (28) pohvalili su se noćnim izlaskom u Barceloni. Par se dovezao plavim Rolls Royceom Wraithom čija se početna cijena kreće od 300 tisuća eura, odnosno 2 milijuna kuna.

Atraktivna Španjolka komentirala je kako je to noć samo 'za mamu i tatu' dok su kćeri Althea (5) i Adara (2) ostale doma. Raquel je za romantični spoj sa suprugom odjenula dugački prugasti sako na kratke hlačice ispod kojega, kako se čini, nije obukla grudnjak. 

Fanovi su pohvalili njezin stil odijevanja, a nekadašnja konobarica otkrila je da na nogama ima kožne sandale modne marke Despine Petrić, supruge umirovljenog nogometaša Mladena Petrića (37). Model 'Ava' koji nosi vrijedi oko 2.000 kuna. 

Osim brojnih komplimenata paru, nanizale su se i poruke u kojima fanovi i dalje mole 'Raketu' da ne napušta Barcelonu, iako se već zna da ostaje u španjolskom klubu za što je zaslužna, kako je Ivan rekao, upravo Raquel.

Par je već idući dan s kćerima posjetio Baziliku Srca Isusova koja se nalazi na vrhu planine Tibidabo i vidljiva je iz svake točke Barcelone i obale Katalonije. Starija kćer Althea zabilježila je 'obiteljsku fotografiju' za uspomenu. 

 

😍#familytime👨‍👩‍👧‍👧 @ivanrakitic

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 103
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin