To je to što me zanima!

'Kad me Brown pretukao bila sam više zabrinuta za njega'

Pjevačica je kroz suze tijekom snimanja emisije 'Oprah Winfrey: Novo poglavlje' priznala da je željela pomoći bivšem dečku Chrisu Brownu nakon što ju je pretukao
Vidi originalni članak

Tijekom snimanja emisije 'Oprah Winfrey: Novo poglavlje' u svom domu na Barbadosu pjevačica je priznala da se osjećala 'ljuto, povrijeđeno i izdano' nakon što ju je u veljači 2009. godine pretukao tadašnji dečko Chris Brown. Unatoč batinama i modricama koje je dobila od R&B pjevača, Rihanna (24) je kroz suze priznala da mu je željela pomoći jer je bio u veoma lošem psihičkom stanju.

- Bilo je neugodno, ponižavajuće, bolno, izgubila sam najboljeg prijatelja. Sve što sam dotad poznavala, promijenilo se u jednoj noći i nisam to mogla kontrolirati. Jer, koliko god sam bila ljuta i povrijeđena te sam se osjećala izdano, osjećala sam se kao da sam napravila pogrešku jer je on trebao pomoć, a tko mu je drugi mogao pomoći? Svatko će za njega reći da je čudovište bez da se osvrne na izvor njegova bijesa. Ja sam tada bila više zabrinuta za njega - izjavila je pjevačica koja je s Brownom nedavno snimila remake za pjesmu "Birthday Cake'.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • una222 19.08.2012.

    Bože lude li žene...dobije krvave batine i još ga žali....

  • marija1411 19.08.2012.

    e tako ti je to kad se družiš sa narkomanom a i ti nisi daleko samo drugi porok

  • Tvrdoglavo magare 18.08.2012.

    šta je - je ..nasilni ljudi trebaju pomoć..nikad neznaš šti stoji iza toga da je netko postao nasilinik!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare