To je to što me zanima!

Kad poželi, Floydu žene peru leđa i 'twerkaju' ispred njega

Mayweather je sinu za rođendan poklonio zlatno, Bentleyevo golf vozilo, žene u svom životu obasipa dijamantima te najskupljom dizajnerskom odjećom, autima
Vidi originalni članak

Najplaćeniji sportaš na svijetu prema Forbesu je neporaženi svjetski boksački prvak Floyd Mayweather (37). Samo ove godine zaradio je 105 milijuna dolara, a time se i voli hvaliti. Na društvenim mrežama često objavljuje fotografije i videe na kojima pokazuje kako luksuzno živi. 

'Da bi izgledao kao novac, moraš potrošiti novac' njegov je moto. Objavio je i video u kojem sjedi pored stola prekrivenog buntevima novčanica od 100 dolara. Koliko mu je njegova 'lova' draga pokazuje i to što bunteve novčanica vodi i u krevet. 

Instagram

Mayweather ne štedi ni lipe kada je u pitanju njegov užitak ili pokloni za njegovu obitelj. Tako je sinu za rođendan poklonio Bentleyevo golf vozilo zlatne boje. Majke svoje djece obasipa dijamantima, a djevojkama kupuje luksuzne automobile i najskuplju odjeću. Ipak, voli se zabaviti i sa striptizetama po kojima baca 'lovu', a po njegovoj želji desetak djevojaka 'twerka' samo u tangama oko njega dok on leži na krevetu za masažu. 

Instagram

Floyd se ne tušira sam ujutro, već ima djevojku koja mu pere leđa. Boksač ima i privatni avion pa se hvali da kada poželi ići u kupovinu ode u neku drugu zemlju. Isto tako kada ide u provod u jednom danu obiđe Tursku, Francusku, Veliku Britaniju i Rusiju.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • radnik1_1 20.11.2014.

    pametan covjek,uziva.kad bi svi milijunasi trosili, imali bi i mi para, a ne skrivat po bankama!

  • ayayay 20.11.2014.

    Ima i vrijednu ženu kraj sebe koja je skromna i stidljiva

  • Pametna ovca 20.11.2014.

    Da se nebi dogodilo ovim ženama ko onoj ruskinji kaj je twerkala pa se us*ala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare