To je to što me zanima!

'Kad sam bila mlađa ni jedan dečko nije htio biti sa mnom'

'NISU ZNALI ŠTO BI SA MNOM' Victoria Beckham kaže da je oduvijek voljela fine restorane i elegantnu odjeću. Cure su je zbog toga zadirkivale, a dečki izbjegavali
Vidi originalni članak

Sad je u braku s jednim od najpoželjnijih muškaraca na svijetu. Imali su trzavica dok je prostitutka Irma Nici (28) rekla da je David Beckham (37) s njom varao Victoriu (38), no sve su uspjeli prebroditi. U filmu o grupi Spice Girls, Posh je otkrila kako nije oduvijek bila poželjna i seksi. 

- Kad smo se tek počele probijati na scenu, sve su cure htjele biti poput nas jer je neki novinar napisao da su svi dečki na svijetu zaljubljeni u nas i žele biti s nama u vezi. To nije istina. Sa mnom, recimo, nitko nije htio hodati. Imala sam osjećaj da dečki ne znaju što bi radili sa mnom, da bi mi najrađe češljali kosu i to bi bilo to - rekla je Victoria. 

Kaže da joj dečki nisu prilazili jer je bila preotmjena za sve i cure iz grupe često su je zezale da je prefina, no to je, kaže, jednostavno prava ona. 

- Oduvijek sam voljela fine restorane, lijepu i elegantnu odjeću, jednostavno sam takva - kaže Victoria koja je upravo zbog tih osobina dobila nadimak Posh. Dodaje kako se i u mlađim danima rijetko kad smijala, da je oduvijek bila ozbiljna i imala izraz lica kakav ima i danas. 

Idi na 24sata

Komentari 24

  • drug Tito_1 23.12.2012.

    imala je ona oštar jezik dok ju nije netko podučio.....

  • SaleZG 23.12.2012.

    Ima takvih i kod nas,kad se dobro unovce onda su sve nesto fine i posh,i zaborave kad su s mamom brale krastavce da imaju za van,i kakale u vanjskom wc-u!!!!

  • ivancica10 23.12.2012.

    Prepoznala sam se u ovome,ni ja se ne volim smijati

Komentiraj...
Vidi sve komentare