To je to što me zanima!

'Kad sam bila mlađa nisam ni zamišljala da ću biti majka'

Glumica danas ima šestero djece od kojih je troje posvojila. Kako bi vladao sklad u kući, Brad više brine za dječake, a glumica za djevojčice. Uživa u majčinstvu
Vidi originalni članak

Majka šestero djece, od kojih je troje posvojila, a  troje rodila, izjavila je da nije ni sanjala da će u majčinstvu toliko uživati. 

- Kad sam posvojila prvo dijete, osjećaji koji su nastali, potaknuli su me da rodim i vlastitu djecu. To je jedno od najvećih iznenađenja mog života. Kao mlađa, nikad nisam razmišljala da ću biti majka, a Brad (47) je to promijenio - izjavila je Angelina Jolie (36).

Kako bi održali sklad u kući, Brad se više brine oko dječaka, a Angelina oko djevojčica. 

- Brad je od samog početka razvio poseban odnos s Maddoxom - objasnila je glumica te dodala da iako je njezina obitelj velika, osim puno nemira, u njima svima vlada unutarnji mir. 

- Sretna sam jer moja djeca imaju bezbrižan život - zaključila je glumica.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dolly01 23.06.2011.

    Da sam si ja stvorila karijeru poput nje, i zaradila toliko novca, ništa mi ne bi bilo ljepše nego stvoriti sretnu obitelj i radovati se svakom dječijem osmjehu...... To je nekako logičan slijed i ona prava toplina oko srca koju novac sam po sebi ne može pružiti, niti partyji, niti ikakav glamur..... Ja živim u Hrvatskoj, nažalost, i zasad mi je situacija da jedva nahranim i mačku... :-P

  • petra_kc 22.06.2011.

    angie posvoji mene :D

  • tulipan-ka 22.06.2011.

    baš lijepo!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare