To je to što me zanima!

'Kad se počelo plaćati za finale u Splitu nisam imao što tražiti'

Tri puta sam osvajao Splitski festival, a nikada nisam bio u nijednom lobiju. Sretan sam što sam bio dio vrijednosti koje danas ne postoje, kazao je Milo za Scena.hr
Vidi originalni članak

Milo Hrnić (65) tri puta je pobjeđivao na Splitskom festivalu za koji ističe da je nekada imao smisla, no kad se počelo plaćati za ulazak u finale, shvatio je da tamo nema više što tražiti, piše Scena.hr

- Tri puta sam ga osvajao, a nikada nisam bio niti u jednom lobiju. Sretan sam i ponosan što sam bio dio tih nekih vrijednosti koje danas ne postoje. Danas se forsiraju nekakve copy/paste pjesme izvana, a moramo shvatiti da mi nikada po tome nećemo biti poznati u svijetu - kazao je pjevač. 

Dodaje da bi volio doći u Split, oprostiti se i pozdraviti sa svojom publikom, no ne želi dolaziti pod svaku cijenu. Danas se, kaže, sve vrti oko reklama i sponzora, a on živi i bez te velike reklame jer mu nije stalo do toga. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • bimbo123 05.07.2015.

    andrija moj

  • boljegrobnegorob 05.07.2015.

    to je bila glazba, a ne ovo danas i onda jos razne pevaljke

  • 05.07.2015.

    ja vam velim ljudi, iz protesta treba zgasit TV u vrijeme festivala. + sve te rozge, severine & co. to je sve ista proizvodnja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare