To je to što me zanima!

Kada će se Taylor Swift i Travis Kelce zaručiti? 'Već su odlučili'

Američki nogometaš Travis Kelce navodno je već zatražio dopuštenje oca pjevačice Taylor Swift za njezinu ruku, a otac mu je, kako se priča, svim srcem dao blagoslov
Vidi originalni članak

Pjevačica Taylor Swift (34) i američki nogometaš Travis Kelce (34) odustali su od toga da se zaruče tijekom zimskih praznika jer smatraju da je ipak prerano za tako velik korak, kako otkriva izvor za Page Six.

NEUGODNJAK NA 'GLOBUSIMA' Voditelj se šalio na račun Taylor Swift. Pogledajte njenu reakciju

- Taylor i Travis su razgovarali o zarukama i imaju plan. Trebali bi se zaručiti na svoju prvu godišnjicu veze u srpnju - kaže izvor.

Iako je par prvi puta viđen u javnosti u rujnu prošle godine kada je Taylor došla pogledati Travisovu utakmicu, pjevačica je za Time otkrila kako su još prije toga izlazili.

JO KOY Voditelj Zlatnih globusa o šali na račun Taylor Swift: 'Osjećao sam se loše, ali mi se svidjelo...'

- Zapravo smo imali značajnu količinu vremena za koju nitko nije znao, na čemu sam zahvalan, jer smo se morali upoznati - rekla je za američki magazin.

- Ljudi nas vide i nije nas briga. Suprotno od toga je da se moraš jako truditi da nitko ne sazna da se viđaš s nekim. Jednostavno smo ponosni jedno na drugo - ispričala je.

DRAMA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Selena Gomez o viralnom videu s dodjele Zlatnih globusa: 'Ne tiče vas se o čemu smo pričale'

Još je prethodno izvor za Page Six rekao da je Kelce već zatražio dopuštenje njezina oca za njezinu ruku te da mu je on svim srcem dao blagoslov.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare