To je to što me zanima!

Kada je policija krenula, njegov alibi se ubrzo pokazao upitnim

Pitanja koja su se postavila jednom kada je nestala mlada studentica su profesoru Birchu samo nevolje donijela. Malo tko je i dalje vjerovao da je on nevin u cijeloj toj priči
Vidi originalni članak

Jedan od glumaca koji i dalje uspijeva oduševiti svakom svojom pojavom svakako jest Pierce Brosnan. Glumaca koji je već muškarac u godinama baš i ne pokazuje znakove usporavanja, pa ćemo ga tako ove godine vidjeti u još jednom filmu, nakon što je već nastupio u nastavku komedije 'Mamma Mia!'.

POTTEROVA ŠKOLA Povratak u Hogwarts: Čudesne zvijeri odlaze u najbolju školu

Brosnan nam ove jeseni dolazi u trileru 'Spinning Man' s Guyem Pearceom, u kojem Pearce glumi obiteljskog čovjeka i uvaženog profesora Evana Bircha, dok je Brosnan preuzeo ulogu policajca koji mu pokušava dokazati ubojstvo mlade studentice.

Evan Birch je obiteljski čovjek i cijenjeni profesor na istaknutom fakultetu na kojem su njegova predavanja iz filozofije vrlo popularna. Kad nestane studentica Joyce, Evanova žena posumnja u njegovu upletenost. Detektiv Miley ima još više razloga za sumnju kad ključni dokazi učine Evana prvim sumnjivcem u Joyceovom nestanku. Odjednom, pitanja s kojima se Evan suočava nisu samo akademska, već su pitanja života ili smrti.

U glavnim ulogama su Pierce Brosnan i Guy Pearce, dok im podršku daju Odeya Rush, Minnie Driver i Alexandra Shipp. Redatelj filma je Simon Kaijser, a u naša kina dolazi početkom listopada.

VIDI OVO! KVIZ: Jesi li Severina ilI Jelena Rozga?

Idi na 24sata

Komentari 1

  • krnjevo 04.09.2018.

    Pierce Brosnan... aaaah... tiha patnja moje mladosti (a bome i starosti)...

Komentiraj...
Vidi sve komentare